Szlovéniában milyenek a tengerpartok?
Figyelt kérdés
Sok helyen jártam már Szlovéniában sátorral, de a tengerpartján még nem. Lehet vadon sátrazni? Sok ember van a tengerpartokon? Tudtok inkább eldugodzabb részeket ajánlani nekem?2019. ápr. 26. 11:00
1/1 D. Brasco válasza:
Eldugodtabb rész,egy ország össz-vissz 46km-es tengerpartján?!?háhh...ez jó volt!
Egyebkent csak a tengerpart miatt teljesen felesleges a szlovénekhez utaznod,mert tengerrel kapcsolatban az összes környező ország jobbat tud,főleg a horvátok!
A vadkempingről meg csak annyit,hogy ha elkapnak vele,gyakorlatilag halálra büntetnek,es jó tudom,persze te majd jol elbujsz meg meghuzod magad es nem vesznek észre,csak mint mondtam,itt nem lesz ilyen eldugott hely,mert egy rendkivul kicsi teruletril beszelunk ami szinte végig be van épitve!ráadasul ejszaka is hatalmas a jövés menés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!