Horvátország/Vir sziget közelében milyen helyeket érdemes megnézni?
Neked hatalmas tisztelet.
Végre egy olyan ember aki nem szidja a helyet és mondja hogy foglalj máshol szállást, hanem elmondja mi a helyzet arra. Plusz ad tanácsokat is hogy merre menjünk és hogy hogy járunk jobban. :D
Persze köszi másoknak a válaszokat amiket irtatok azokra a helyekre biztosan elfogunk menni mert ahogy néztem szépek.
És szerintem attól mert valakinek nem tetszett nem kéne egyből azt mondani hogy foglalj máshol helyet hanem elmondani hogy neked mi nem tetszett. Mivel én barátnővel és barátokkal megyek így szerintem csak a pozitív fog megmaradni a helyről.
"Végre egy olyan ember aki nem szidja a helyet és mondja hogy foglalj máshol szállást..."
Pontosan ugyanazt írta le mint én, csak más szavakkal.
Te viszont nem tudsz szöveget értelmezni, de segítek.
Ezeket írta:
" A sziget kicsi,zsúfolt,látnivaló nemigen van."
"A part kopár...a víz viszont opálos,nem látni le a tengerfenékre"
"autóval szinte lehetetlen leparkolni."
"temérdek hangoskodó kabóca."
"többé nem mennék oda nyaralni"
Ha neked ezek pozitívumok, akkor jó nyaralást.
Ja és azért "opálos" a víz mert nincsen csatornázva és az úszik körben a sziget körül amit mindenki lehúz a WC-n az emésztőbe. Abban úszkáltok majd.
Bocs, hogy javasoltam, hogy inkább menjetek máshová.
Persze te már mindent tudsz, hiszen még sohasem voltál!
(Igaz, én még "csak" kb 130-szor jártam eddig H.országban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!