Bécsen belül Favoriten a legveszélyesebb kerület? A többi szegényebb migránskerület (Simmering, Ottakring, stb) is hasonlóan veszélyes?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 12:01
1/9 anonim válasza:
Európai viszonylatban egyik sem igazán veszèlyes. Persze ha az M1 az etalon....akkor ki se tedd a lábad a faludból
2/9 anonim válasza:
Anyád. Gondolta lázár jános, miközben az összes tanárod zokogott.
3/9 anonim válasza:
Napjaink helyzetét nem ismerem, így minek szólok bele?
Amikor Bécsben, a szigeten jártam hétvégén, azt láttam, hogy végig-végig családok piknikeznek békében. Az egyik család sütögetett, sört ittak, a gyerekek játszadoztak. A másik családban a nők fején kendő volt, piknikeztek, üdítőt ittak, s a gyerekek játszadoztak.
Lehet, ma már más a kép. Remélem nem.
4/9 anonim válasza:
Bécsben jól megférnek egymással az osztrákok és a törökök, arabok. Csak a Fidesz média riogat velük. Hetente járok át.
5/9 anonim válasza:
Egyik sem veszélyes. Azért, mert Lézer Jani ezzel båssza át a vakegér híveit, még nem lesz veszélyes egy környék. Én is rendszeresen megfordulok a császárvárosban.
6/9 anonim válasza:
lézer janinak igaza van, a lányomat múlt évben albánok megerőszakolták, vigyázzatok magatokra!!!
7/9 anonim válasza:
albánok? Albánok minek menekülnek Bécsbe?
9/9 anonim válasza:
Csatlakozom a gyakran arra járók táborához.
Ha arra gondolok, amit a nyaloncmédia hangoztat, akkor egy régi tévés vetélkedő címe ugrik be: "a fele sem igaz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!