Bécs - Vienna Pass városkártya?
Üdv mindenkinek!
Van itt valaki, aki használta már Bécsben ezt a kártyát? Megéri? Olvasgattam róla, de nem vagyok benne biztos, jól értettem e, hogy ezzel ingyenes a belépő a legtöbb helyre? Tömegközlekedésre is vonatkozik vagy arra külön jegy megy? Köszönöm szépen előre! :)
A Vienna Pass-al a Hop-on-hop-off buszokon tudsz utazni.
A rendes Bécsi városi közlekedésre a Vienna City Card kell. Abból is van 1-2-3 naps.
Köszönöm szépen a választ!
A felsorolt múzeumokba/kastélyokba valóban ingyenes a belépő vele és nem kell sorban állni? Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Vagy írd be a gugliba, hogy Vienna city card vs/or/oder Vienna Pass - és találsz egy rakat összehasonlítást. Bécs kártyával nincs tapasztalatom, más kártyákkal igen - mivel ez megvásárolt jegynek számít, valóban soron kívül lehetett bejutni velük. Illetve ha valami időszaki kiállításra mennél ahova nem érvényes, oda érdemes neten előre jegyet venni. A múltkor az Albertinába kb két órás sorbanállást úsztunk meg januárban esős öt fokban. Az előreváltott jegyekkel külön folyosó volt biztosítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!