Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jártas valaki Bécsben? Nem...

Jártas valaki Bécsben? Nem tudom, milyen jegyet kellene vennem a tömegközlekedéshez. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb 2 hét múlva kb 4 napra fogok kiutazni bécsbe, a városban sokszor kéne utazni a tömegközlekedéssel. 17 éves vagyok, ez lehet számít. Néztem már milyen jegyek vannak, de nem teljesen igazódok el. Van sima 1 hetes és olyan is ami elvileg turistáknak van. Nyilván azért számít az ár, az egyik kb 18€, a másik kb 30€. Az nem opció, hogy minden nap veszek mikor kell, mert a társaság nem fog várni, illetve az utcán nem szeretnék pénzezni. Tudtok nekem mondani olyan jegyet/ jegyeket ami nekem jó lehet? Vagy mindenképpen a turistásat kell vennem, mert nem vagyok helyi?
2019. ápr. 7. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Turistásat vegyed! Az jó lesz.
2019. ápr. 7. 10:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgyis, hogy alapból nem turistáskodni fogok? Mert azért nem szeretnék túl nagy rongyrázást, a lehető legolcsóbban szeretném megoldani az egész tömegközlekedést, ha már az utazás drága lesz
2019. ápr. 7. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem számít hány éves vagy. Nem lesz olcsóbb. Én megvenném azt a turistás cumót. Én legalábbis vettem anno amikor utoljára ott voltam. Nem ma volt....
2019. ápr. 7. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem kirándulgatni megyek, szállás, képzés, versenyhelyszín között fogok ingazni a 4 napban. A várost már sokszor láttam.
2019. ápr. 7. 22:24
 5/9 RaverLatabár válasza:
Vegyèl sima heti jegyet (17.10€ ha online veszed) az autómatakban a metro megallókban biztosan kicsit több , lehet az a 18€ amit irtàl. Minek vennèd a 30€-s jegyet ha a heti jeggyel is birsz közlekedni egész Bècsben?
2019. ápr. 9. 06:23
 6/9 RaverLatabár válasza:
Elfelejtettem irni hogy nem kell igazoltatni magad ha megveszed a jegyet, nem fogjàk tudni ki a turista , ki nem...bedobàlod a pènzt az autómatába ès csà..belèpèsnèl meg benyomod a metroba ès onnantól 1 hèt. A 30€-ós jegyet meg majd megveszik a ferdeszeműek , abban van gratis Museum belèpő meg ilyen varosi körutak, azèrt ilyen dràga!
2019. ápr. 9. 06:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszoló nagyon köszönöm. Akkor a sima hetit bátran megveszem majd. De az autómatában is 17,10€ csak egyszereűbb volt 18-at írni. Köszönöm nektek, ment a zöld kéz.
2019. ápr. 9. 07:01
 8/9 anonim válasza:
A heti jegyet nem kell lepecsételtetni, az minden esetben HÉTFŐTŐL érvényes.
2019. máj. 3. 08:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm, azóta már rég hazajöttem. Nem volt nehéz, teljesen átlátható a közlekedés. Heti bérletet vettem végülis, jól is jött, nagyon sokat mentem minden nap a városban.
2019. máj. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!