Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptemberben Tenerife ennyiért?

Szeptemberben Tenerife ennyiért?

Figyelt kérdés
Repjegy+szállással 55-ből meglenne 10 nap, bár az oda-vissza útra elmenne 1-1 nap mert át kell szállni, szállás meg egy óceánra néző társasház Los Cristianosban. Ez megérné? Azt mondja haverom hogy ez extrém jó ajánlat és csapjunk le rá, ha én is megyek akkor leszünk 3-an és a szállás meglenne fejenként 25-ből, a repjegy 30 körül van. Szerintetek?

2019. márc. 22. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem extrem jo, ez egy normal ar. Tenerifere en dec-feb kozott mennek, amikor itthon zord az ido.
2019. márc. 22. 16:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeptemberben miért nem mennél? Rossz az idő?
2019. márc. 22. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

Szeptemberben mindenütt jó idő van. Olyankor csak a lúzerek és a blfaszok fitzetnek 55 ezret hogy 10 órát repüljenek.

Ráadásul novembertől márciusig tényleg élvezetes Tenerife.

A haverod nem igazán ért az extrém jó ajánlatokhoz, szóval maradjunk abban, hogy Tenerifét 100-150 euró közt bárki össze tudja hozni, aki nem tartozik az inbecil kategóriába.

2019. márc. 22. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Aha. Én csak arra kerestem rá, hogy a közvetlen járat mennyi akkortájt, most alsó hangon 150 ezer tehát ötször annyi.
2019. márc. 22. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
13%

A fenti gondolatmenetedből azt a következtetést szűrtem le, hogy fogalmad sincs a fapados modellről, illetve a repülőjegyek árazásáról.

Valamit benyaltál, ha tartod az 150 ezres véleményedet.

Sok sikert a további sztoikus filozofálásodhoz.

2019. márc. 22. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Semmit nem nyaltam be. Most éppen ennyi. Oké lesz kevesebb is bár ahova ennyivel korábban 150 nem lesz még last minute sem 20 ezer.
2019. márc. 22. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak arra kerestem rá, hogy a közvetlen járat mennyi akkortájt, most alsó hangon 150 ezer tehát ötször annyi."

Leginkabb 40-60 szokott lenni a kozvetlen BP-rol, de ilyen atszallasost szinte mindig talalsz 25-30 korul madrid/porto/barcelonai atszallassal.

2019. márc. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!