Oyster kártya tulajdonosa megtalálható?
Találtam egy oyster kártyát (nem Angliában), és arra vagyok kíváncsi, hogy a tulajdonosa megtalálható-e valahogy, mert el szeretném neki juttatni Postán.
Esetleg neten be tudom regisztrálni a weboldalon, onnan kiderülne? Van saját accountom, mert utaztam már Londonba, de gondlom hozzá van már adva a tulajdonosának az accountjához, így nem biztos, hogy én is hozzá tudom adni. Köszi
Két eset lehet:
Vagy regisztrálva van a kártya, ekkor online bejelnti és kap egy másikat ugyan azzal az összeggel. Vagy nincs, de ekkor nem is lehet tudni kié. Az ilyen napi kártyákat szokták eldobálni a legtöbben. Szóval ne foglalkozz vele sokat.
Dublinban egy szórakohóhely ruhatára előtt volt a földön, feltételezem kiesett amikor adta le a kabátját és nem eldobta.
Áprilisban megyek Londonba, akkor megpróbálom visszaváltani automatában, remélem van rajta 1000 milliárd font de nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!