Európai különleges utak?
Figyelt kérdés
Szerintetek európán belül hová érdemes utazni 1, 1.5 hétre?
Annak aki aktív nyaraló. Van mit nézni, különleges épületek és természet.
Olaszorszagon és Csehorszagon kívül, mert itt jártam utoljára.
2019. márc. 20. 12:46
1/8 D. Brasco válasza:
Ha nem akarsz messzire menni akkor szlovénia!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
Messzi tájak is jöhetnek!:)
2019. márc. 20. 13:20
3/8 D. Brasco válasza:
Ha messzebbi is erdekel akkor meg korzika!
5/8 anonim válasza:
Kicsit távolabb túrázásra Azori-szigetek meg Grúzia a legnagyobb királyság, közelebb Montenegró meg Erdély.
6/8 anonim válasza:
Albánia, Észak-Spanyolország, Gozo (Málta), Grúzia, Dél-Franciaország (de nem a Riviéra, hanem Toulouse környéke). Ezek mind érdekes, de
mégis különlegesebb, nem agyonhájpolt helyek.
7/8 anonim válasza:
Nekem az utóbbi évek utazásai közül nagyon tetszettek a Loire menti kastélyok, Anglia déli tengerpartjai, meg az az egész környék. De Németországban is vannak jó helyek, a nyugati oldalon. Nekem nagy vágyam a Baltikum és Oroszország, illetve egy kirándulás a Pireneusokba. Most ezek következnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!