Aki járt már San Marinóban: milyen volt?
Figyelt kérdés
Érdemes megnézni? Képek alapján nagyon szép.
Autó nélkül hogy lenne legjobb eljutni oda? Bolognából vonattal esetleg?
2019. márc. 18. 18:54
1/8 anonim válasza:
Ha a környéken vagy akkor megéri. Bolognából elmész Riminibe busszal vagy vonattal, onnan meg busszal tudsz elmenni San Marinoba.
2/8 anonim válasza:
Úgy tudom, a Ryanair megy egyenesen Riminibe, tehát nem muszáj Bolognából kiindulni.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, tényleg megy oda a Ryanair! :)
Köszönöm a válaszokat :)
2019. márc. 18. 22:41
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyszer érdemes megnézni ha már a közelben vagy, Riminiből a legjobb el menni busszal,aztán ha vissza érsz Riminibe akkor búcsúzásul a tengerparton egy jó kis séta és kagyló gyűjtögetés és természetesen nem maradhat el a pizza sem :-)
Jó utazást, kirándulás :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2019. márc. 19. 14:49
6/8 anonim válasza:
Többször is jártam San Marinóban.
Úgy érdemes, ha amúgy is nyaraltok egy hetet pl. Riminiben.
Drótkötélpályán lehet felmenni, és a sok italüzletben lehet kóstolgatni. Az Amoretto (mandulalikőr) a helyi nevezetes ital amit érdemes is hozni onnan.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2019. márc. 20. 12:34
8/8 anonim válasza:
Diákkoromban jártam ott, Olaszországi túra közben. Szép környék, ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!