Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kempingezéskor hogy vigyázhatu...

Kempingezéskor hogy vigyázhatunk a cuccainkra?

Figyelt kérdés

Olaszországba megyünk kempingezni, de nem kocsival!

Az a problémám, hogy mivel a kocsiba nem tudom berakni az értékeinket, akkor ha elmegyünk a kempingből akkor, hogy vigyázzunk rá?

Tudom, hogy a recepción alkalmanként vannak széfek, de én féltem a ruháimat is..azt mégsem rakhatom be a széfbe:)

A kemping a sátorban hagyott dolgokért ha jól tudom nem vállal felelősséget!

A gyakorlott kempingezősök, ti hogy csináljátok?

Kempingezéssel kapcsolatban bármiylen tanácsot szivesen fogadok.Előre is köszi!

2010. júl. 2. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Én pont most jöttem Olaszból, bár mi nem sátorban laktunk, én is paráztam hogy nyoma veszik a cuccainknak a kempingben. Értékeket semmiképpen ne hagyjatok a sátorban, vagy adjátok le a recepción, vagy vigyétek magatokkal. Ha jobb kempingbe mentek, ott azért van portás, van biztonsági őr, be van kamerázva. Érdemes vinni pár kisebb lakatot, amivel össze foghatod a cipzárokat, hogy ne tudják kinyitni, ha valaki késsel hadonászik a sátor körül azért valakinek csak feltűnik!

Amúgy a tapasztalatom az, hogy azok akik kempingezni mennek, általában féltik a cuccaikat, és úgymond "vigyáznak" máséra is... Tehát kempingen belül szerintem nem annyira jellemző nagyobb értékű lopás (max elhagyott cuccok zsebretétele), inkább a kívülről besurranóktól kell tartani.

Esetleg még annyit tehetsz, hogy nem a kemping legeldugottabb sarkába pakolsz, így van némi esélye, ha megpróbálna kirámolni valaki, hogy egy jóérzésű embernek feltűnik!

2010. júl. 3. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!