Melyik a jobb, Rimini vagy Málta?
Figyelt kérdés
Barátokkal mennénk, cél a kikapcsolódás és szép helyek megismerése. Személyes tapasztalat alapján melyiket ajánlanátok?2019. márc. 2. 22:39
2/6 anonim válasza:
Málta akkor egyértelműen. Rimini olyan mintha a balcsin lennél. Semmi érdekes, tömegnyomor, meg a part is egy okádék.
3/6 anonim válasza:
2# Igazad lehet,mondjuk nekem a mai nap lehetőségem voltam le menni a partra nem annyira nagy szám de nekem nagyon tetszett rimini, az is igaz hogy kinek mi tetszik? Rimini képeken nagyon szuper valóságban már nem olyan, de hát ez sok esetben így van.
4/6 D. Brasco válasza:
Rimini az olasz adria egyik legismertebb turista gettója Jesoloval meg a többi ilyen szeméttel egyetemben.....Ettől málta mindenben jobb lesz!
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 13. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!