Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik a jobb, Rimini vagy Málta?

Melyik a jobb, Rimini vagy Málta?

Figyelt kérdés
Barátokkal mennénk, cél a kikapcsolódás és szép helyek megismerése. Személyes tapasztalat alapján melyiket ajánlanátok?

2019. márc. 2. 22:39
 1/6 anonim válasza:
28%
Rimini
2019. márc. 2. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Málta akkor egyértelműen. Rimini olyan mintha a balcsin lennél. Semmi érdekes, tömegnyomor, meg a part is egy okádék.
2019. márc. 3. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
2# Igazad lehet,mondjuk nekem a mai nap lehetőségem voltam le menni a partra nem annyira nagy szám de nekem nagyon tetszett rimini, az is igaz hogy kinek mi tetszik? Rimini képeken nagyon szuper valóságban már nem olyan, de hát ez sok esetben így van.
2019. márc. 3. 21:33
 4/6 D. Brasco ***** válasza:
84%
Rimini az olasz adria egyik legismertebb turista gettója Jesoloval meg a többi ilyen szeméttel egyetemben.....Ettől málta mindenben jobb lesz!
2019. márc. 4. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Ha lazulásra vágytok, az egyik legjobb tengerparti strand.

Sok km hosszú homokos tengerpart, millió vendéglő, nagy éjszakai élet, korzózás.

Kirándulásra a közeli San Marinót ajánlanám.

Autóval és/vagy pl. drótkötélpályán.

[link]

[link]

2019. márc. 4. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!