Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan zajlik egy repülős utazás?

Hogyan zajlik egy repülős utazás?

Figyelt kérdés

3 hónap múlva megyek Londonba,és ez lesz az első utam.

Nem tudok semmit sem,szóval segítsetek.

Írjatok le légyszíves mindent,lépésről lépésre.!Köszönöm!

2010. júl. 1. 22:31
 1/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok,hogy van ez a szülői igazolásos valami?16 éven felül már nem kell?
2010. júl. 1. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
az a visszajáratnál pl. ha 20.30kor indul,akkor ottani vagy itteni idő szerint kell?
2010. júl. 1. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Ottani idő szerint.

Bemész a reptérre, megkeresed a kiíráson, hogy hol lehet becsekkolni. Ott leadod a csomagodat, megkapod a beszállókártyádat. Ezek után a biztonsági ellenőrzés következik, így jutsz be a tranzitba, ahonnan már nem jöhesz ki. Ott kell megvárnod a gép indulását. A beszállókártyádon rajta lesz, hogy melyik kapunál hánykor gyülekezz beszálláshoz. Onnantól már terelnek a többiekkel együtt.

Leszállás után megkeresed a csomagodat, és kimész a reptérről.

Időben oda kell érned, felszállás előtt minimum két órával. Sok tásaságnál szabály, hogy ha felszállás előtt 40 percig nem sekkolsz be és nem esel át a biztonsági ellenőrzésen, akkor lekésted a gépet.

Semmilyen folyadékot, zselét vagy krémet nem vihetsz fel magaddal a gépre. Ajándék whisky-t sem. Vizet is csak a tranzitban vehetsz, rohadt drágán.

2010. júl. 1. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. júl. 2. 00:10
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

végre egy oldal is,a malév oldalán mindent elolvastam de minden olyan nagykörűen van leírva!

2010. júl. 2. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!