Horvátország, Split programok/ éttermek mennyire drágák?
Most nyáron megyünk Splitbe. A szállás és utazás már megvan, viszont az ott töltött idő alatt nem tudom milyen árkategóriában van a hely.
Drágák az éttermek általánosságban? Mennyiből jön ki kb egy átlagos ebéd? Emellett a programok, múzeumok, kiállítások, strandokra való jegy/belépő mennyi körül van? (Diákjegy,diákként mennénk)
Split -sajnos- mára már egy autóáradattól bűzlő panel dzsungel, igen nagy tömeggel.
Sem olcsó étterem, sem üres parkolóhely nem létezik már sem a kikötő sem a sétálóutca környékén.
A kikötőben nagy éjszakai élet van de még a környező mellékutcákban is.
A strand (még) ingyen van.
Splitnél amúgy sokkalta szebb helyek vannak mindenfelé a környéken.
(Kár, hogy először foglaltok és csak azután kérdeztek.)
Pusztán a tényeket írtam le és nem azt, hogy tetszik-e.
Mindenesetre nem mennék nyaralni egy koszlott, benzingőzös nagyvárosba, amikor óriási választékban vannak végig a szebbnél-szebb part menti gyöngyszemek.
(Van némi rálátásom, mivel már jóval több mint 100-szor jártam H.országban, és szinte végig bejártam és ismerem a part menti városokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!