Horvátország kisgyerekkel, hova érdemes?
3 ès 1 éves gyerekekkel tervezünk Horvátországba nyaralni az idén, a helyszín kiválasztásához kérnék segítséget.
Elég sok cikket, írást találtam a neten arról, hogy hol vannak homokos strandok, amiket kisgyerekkel ajánlanak, pl.Medulin,Nin stb. Egy bajom van ezekkel a helyekkel, mindenhol írják, hogy ezek a helyek tömöttek, rengetegen vannak..na és mi ezt nagyon nem szeretjük. A másik, hogy attól függetlenül, hogy gyerekekkel megyünk szeretnénk azért valamennyit mászkàlni is, nem csak strandolni.
Tehát olyan helyet keresünk ahol van a környéken látnivaló, szép a város, de nincs tömeg. A gyerekek miatt jó lenne, ha van lassabban mélyülő part, ha homokos az még jobb, de az se baj, ha nem.
Örülök ha minél többet írtok. Köszönöm
Mi van itt,hogy a héten mindenki a horvátokmál keresi a lassan mélyülő homokos partot??!
Erre az olasz adria való!
A horvatoknal ezek a homokos partok(amiknek a bő fele mesterseges) gyakorlatilag majustol szeptemberig rogyasig vannak emberekkel!
Rab szigeten van Lopar nevű falunak még homokos strandja,de nehogy azt hidd hogy ott nem lesz senki!Főleg miutan aki erre a szigetre érkezik az csak e miatt jön!
Mi gyakran járunk Horvátországba, és pár éve rátaláltunk egy közvetlenül vízparti apartmanházra, ahol hosszú, lassan mélyülő, gyerekbarát, (apró kavicsos) strand van.
(Nem a legolcsóbb de igényes, nincsen nagy tömeg a strandon és csak kb. tíz méterre van a tengertől.)
Ha kell az elérhetősége, akkor privátban megadhatom.
Én Vir környékét ajánlom.
A Sapavac nevű része gyönyörű, homokos. Ezek szabadstrandok nagy részt.
Maga Vir nem kipusztult de nincsenek is örült sokan (inkább a partok de azok sem vészesek). Itt egy részletesebb lista a látnivalókról:
Nekem személy szerint a legkellemesebb nyaralásom itt volt. Az emberek nagyon kedvesek voltak és rengeteg magyar is jár Virbe. A partok gyönyörűek voltak. Egyetlen negatívum volt, hogy a víz nem kifejezten jó (hasmenést okoz) ásványvízet érdemes vinni a boltokban jóval drágább, mint itthon.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus hely.
Pont úgy van, ahogyan az utolsó írta.
A Vir az igénytelen magyarok törzshelye akik ott azt hiszik, hogy ilyen a tengerpart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!