Milyen időre számíthatunk szeptember elején Horvátországban (Porecen)?
Szeptember 3-10. között tervezzük a nyaralást, a Grandtours utazási irodával a Lanterna Apartmantelepre, Porec mellé (Isztria). Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a kora őszi horvát nyaralások kapcsán. Jó ötlet volt erre az időpontra foglalni? Tudunk vajon majd strandolni, napozni, búvárkodni? Ismeri közületek valaki a helyet? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre? Mire számíthatunk?
Minden választ előre is nagyon szépen köszönök. :)
Igen,nyilván biztosan én vagyok a hülye,hogy az elmúlt legalább 5 évre visszamenően minden szeotemberben voltam az isztrian,és valahogy mégsem emlékszem arra hogy a bora miatt a seggem kifagyott volna!
A déli részeket meg pont hogy még inkább érinti a bora tekintve hogy közvetlen a part mellett fut végig a dinári hegyseg,az isztria meg pont nem a 2000+ meter magas hegyeiről ismert!A legerősebb bora széllökést is Makarskában mérték eddig
"biztosan én vagyok a hülye"
A sok-sok gonoszkodó hozzászólásod után,
végre valami amiben tökéletesen egyetértek veled!!
Úgy legyen!
(A kivétel erősítheti a szabályt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!