Megér szerintetek ennyi pénzt egy hajóút?
Ha azt mondjuk megéri elmész?
Ha azt mondjuk nem éri meg akkor nem mész el?
Nekem megérte. Mi Royal Caribbean társasággal voltunk. Sok gyönyörű helyet láttam az út alatt, hatalmas élmény volt. Minden reggel máshol kötött ki a hajó, és este indultunk tovább. Tehát nem tudtuk magunkat halálra unni🤦🏼♀️ Ha az egy hét alatt egyszer sem kötöttünk volna ki, akkor sem unatkoztunk volna.
De szinte csak aludni mentünk vissza a hajóra, de minden este volt program, színház, jégrevü stb.. de volt amikor az egész napos kirándulás után már semmihez nem volt kedvünk, csak aludni. Egy nap volt amikor a tengeren hajóztunk, nem kötöttünk ki sehol. Az is nagyon jó volt, csak feküdtünk, napoztunk és fürödtünk.
Vannak ajánlott programok, amire vagy befizetsz vagy nem. Semmi nem kötelező. Mi amúgy egy ilyen szervezett programon sem voltunk, pont azért mert nem szeretünk idegenekhez alkalmazkodni. Mindenhol feltaláltuk magunkat. Megmondják, hogy mikorra kell visszaérni, mikor indul tovább a hajó, de ennyi, semmi nem kötelező.
Viszont a hajón költekezni elég drága. A bárok, az üzletek, minden..
Én nagyon remélem, hogy egyszer még lesz lehetőségünk elmenni egy ilyen útra.
Én is utaztam az MSC társasággal már többször is,sőt májusban és novemberben is lesz egy utam. Nem szabad kihagyni! Unatkozni egy hajóúton? Aki ilyet mond az csak irigy, és sosem volt még ilyen kiránduláson! Akkor sem lehet unatkozni (akár idősebbek, akár fiatalok vagtok), ha 2 héten át ki sem kötnétek :).
3 személynek véleményem szerint ez az ár nagyon kedvező. Ne felejtsd, hogy ételre sem kell költeni, a hajón egész nap bármikor lehet enni - inni.
Rengeteg élményben lesz részetek, használjátok ki, hogy utazhattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!