Új élet Angliában?
Sziasztok!
Elég régóta gondolkodom a dolgon, és kb most ért meg bennem a gondolat hogy kimegyek Angliába.
Régóta vonz az egész angol kultúra, és persze nyilván a pénz is motivál. az otthoni dolgaim miatt is kimennék , enyhén szolva nem a legjobb időszakomat élem most itthon az egyetem mellett.
Van egy nagyon jó barátom Londonban aki tudna támogatni a kimenetelben.
Kérdésem az lenne már kint élő angliai magyaroktól, hogy mik a tapasztalatok? Megérte kimenni?
válaszokat előre is köszönöm.
22/F
Mindenképp megpróbálnám a helyedben ! :)
Én imádom. Nem a pénz volt a vonzó.
Anglia egy más világ.
még mielőtt lelomboználak jó lenne tudni mit hagysz otthon? Munka, barátok ismerősök? Mi vár itt kint, azt tudod, van róla fogalmad?
"vonz az egész angol kultúra" na ezt egy londoni kitchen porter nem fogja látni.
"Van egy nagyon jó barátom Londonban" Az ilyen facebookon mindent beigér, de ha gázvan lelép jóbarát?
Lehet negatív hozzászólás lett de már annyi de annyi ilyen sztorit hallottam, és láttam, aminek az lett a vége, hogy
-hazament nagydurcásan hogy angolok egy köcsögök (legtöbb)
-hazament, mert nem érezte jól magát, család, honvágy stb (ilyenről szinte nem is hallottam)
-család, gyerek, ház, kocsi, tripla akkora fizu mint az enyém.
köszi a válaszokat
második : igen tudom nyilván nem egy irodából kezdenék, de nyilván attól még ott leszek szóval valamennyire azért mégiscsak ott lenne.
facebookon mindent beígér..XD
szerencsére nem olyan barát, mert őt ismerem már évek óta, és nem egyszer hivott már hogy menjek szóval ilyen szempontból teljesen megbízok benne. Plusz nem kitchen porter vagy raktáros hanem viszonylag magas beosztásban dolgozik, szóval nem a legalja meló, ami azért jó ajánlólevél.
Igen nyilván minden benne van amit elmondtál, család, munka , barátok. De én ugy érzem nekem megéri. köszönöm az őszinte válaszod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!