Mit nézzek meg Edinbrughban?
Figyelt kérdés
Majdnem két napra megyek Edinbrughba. Melyik helyeket érdemes megnézni? Nézegettem hogy sok nevezetesség van, de érdekelnek személyes vélemények.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 30. 12:59
1/1 anonim válasza:
Szia! Voltam párszor Edinburghban, bár mindig csak 1-1 napot. Ami nekem tetszett, az vár, meg az Old Town-ban a kis utcácskák, amik a vár mellett és mögött vannak! Nagyon hangulatosak és mindig van valaki aki skótdudál az utcán :) A vár előtti Princess Street Garden is nagyon szép, a szökőkúttal. Ezek mondjuk tipikus turistalátnivalók, hátha valaki tud ajánlani eldugottabb helyeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!