Mennyibe kerül utazási irodával egy spanyol körutazás busszal?
A 4 fő kipróbálta már, hogy milyen a buszon alvás, és milyen érzés 4-5 ezer km-t megtenni egy busznak az ülésén??!
Saját szgk.-val voltam, de még azzal sem mennék többet ekkora távra.
Nektek is inkább valamelyik fapadost ajánlom.
Gondolom le leszek pontozva de én biztosan nem mennék bussszal. Főleg ha gyerekkel vagytok..
Kis szervezéssel saját magatoknak fele annyiért meg tudjátok szervezni. 32-36 órás nyomorgás nélkül.
Utaztam már Angliába cserediákként anno, 34 óra.. Kegyetlen! Fiatal fejjel még buli volt, fiatalokkal mentünk odafelé még jó is volt. A hazautazás már maga volt a pokol. A mostani fejemmel biztosan nem mennék ilyen távolságra busszal. A maximum idő amit hajlandó vagyok buszon utazni az 4-6 óra.
Repülővel, becsekkolással mindennel 5 óra az út és 2018ban már nem ott tartunk hogy luxus legyen repülővel utazni.
Sokat jelent, ha a nyaralásból elvesz 2-3 napot az utazás és annak kiheverése, fájni fog mindenetek, nem lesz alkalom egy frissítő tusolásra normális kajálásra semmire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!