Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába kell útlevél hivatalo...

Angliába kell útlevél hivatalos ügyek intézéséhez?

Figyelt kérdés
Július végén megyek ki Angliába au-pair-nek, és azt olvastam egy-két helyen, hogy útlevél kell a hivatalos ügyek intézéséhez. Nem elég a személyi igazolvány? Sajnos az én útlevelem már ezer éve lejárt...
2010. jún. 27. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, kell de akkor kell a kártyás személyi. Régi lapozós személyit nem fogadják el hivatalos ügyet intézni.
2010. jún. 28. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kártyás személyim van. Csak még itt is olvastam valahol az útlevelet. De akkor megnyugodtam, már nem sok időm lenne csináltatni.
2010. jún. 28. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, pedig kell. Vagyis elfogadják mindkét okmányt, de azt tudd, (párom legalábbis így járt), hogy leadta az útlevelét mittudom én már milyen ügyhöz, valami számot csináltatni, vagy nem is tudom pontosan miért, és csak 4 hónap után kapta vissza... Addig csak a személyijét tudta használni, mint hivatalos okirat, szóval én a helyedben csináltatnék új útlevelet, mert az kicsit necces, ha nem tudod magad igazolni X ideig. Tehát elvileg elég, gyakorlatilag jobb, ha van mindkettő...
2010. júl. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!