Novorosszijszk (Fekete tenger partján, Grúzia felett levő határterület) Az életszinvonal kb. Magyarország szintjén van. Az ott élő emberek nem nagyon szeretik és álltalában el akarnak innen költözni. (Viszont népszerű nyaralási úticél)
Szentpétervár: Oroszország kulturális fővárosa. Az életszinvonal itt valamivel magasabb, mint az előző helyen. Ott élő emberektől többnyire pozitív véleményt kaptam. Bár azért a késelés/mérgezés/erőszak napiszintű, főleg bulikban.
Moszkva: Erről a helyről meglehetősen kevés véleményt hallottam, de lássuk: Oroszország fővárosaként, Moszkvában az életszínvonal általában magasabb. Ezen a helyen mindig történik valami, ezért nem lehet unatkozni. Aki itt él álltalában szereti ezt a helyet. Bár a késelés/erőszak itt is gyakori.
Cserpovetsz: Életszínvonal kb. Magyarország szintjén. Az itt élő emberek álltalában szeretik.
Kagula: Az életszínvonal általában átlagos színtű. Pozitív véleményeket kaptam róla.
/Az információkat az orosz barátaim elmeséléséből gyűjtöttem össze és a Magyarországról való ismereteim segítségével./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!