Horvátországban az isztriai vagy a dalmáciai régióban kellemesebb a nyaralás? Mekkorák az árkülönbségek?
Figyelt kérdés
Tengerpart mellett szeretnénk nyaralni, természetesen fürdeni is benne, és melyik régióban a legjobbak a viszonyok, árakat is tekintve! Apartman vagy szálloda?2010. jún. 27. 18:20
1/3 anonim válasza:
Nekem Dalmácia jobban bejött. Mi csak apartmanba megyünk, nincs pénz szállodára. Idén már sajnos erre sem telik... :(
2/3 anonim válasza:
Szerintem Dalmácia összehasonlithatatlanul jobb mint Isztria. Trogir, Omis, Makarska, Dubrovnik és környéke csodás. (Nem soroltam mindent.) Rijeka környéke számomra kiábránditó. Az Isztria akkor jó ha még nem voltál Dalmáciában. Akkor azt hiszed, hogy tök jó hely, de ha mind a kettőt megismered, akkor nem kérdés a különbség.
3/3 anonim válasza:
Dalmácia! Mi most jöttünk haza Trogirból, csak ajánlani tudom! Nagyon klassz apartmanunk volt, gyönyörű a város. Mondjuk marha drága :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!