Catania érdekes város?
Figyelt kérdés
Megéri elmenni oda pár nap városnézésre? Mert vannak még egyébb alternatívák. Pl.: Barcelona,Lisszabon,Varsó,Nizza.
Ezek között gondolkozok.
2018. dec. 13. 13:50
1/4 D. Brasco válasza:
A felsoroltak kozul catania lenne az utolsó ahova mennék!
2/4 Drazicc válasza:
Voltam Cataniában, ott töltöttem egy fél napot de csak azért mert onnan másnap reggel indult a repülőm vissza Budapestre ezért ott aludtam. Ahogy az előző válaszoló leírta a többi hely sokkal szebb ráadásul Szicíliában is sokkal szebb városkák vannak mint Catania. Catania tele van negiddel meg pakival, és nincsenek valami világhírű látványosságok. Gondolom azért érdeklődsz iránta mert olcsó oda a repülő.
3/4 anonim válasza:
Én mindenhol voltam ezek közül. A többi valóban jobb (Varsót kivéve), de azért simán el lehet menni Cataniaba is. Onnan érdemes busszal elmenni egy napra Taorminába. Én nem bántam meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. dec. 14. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!