Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába utazunk holnap....

Ausztriába utazunk holnap. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval holnap Bécsbe utazunk, és most olvastam, hogy "terrorveszély" van. Ez mennyire reális? Nem a központba mennénk és csak 1 napra. Tudom hogy béna kérdés de én félős típus vagyok.

2018. dec. 7. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

"Sokkal okosabbat"-lehet, hogy meglepodnel.

"Faludban" - budapesti vagyok, es most Pecsen tanulok. Mindketto kifejezetten balos kornyezet. Ugyebar gondolom a szavazas eredmenyet alapul véve a videki varosok/falvak hasonlonak tuno (de nem egyenerteku) terror-elmeleteihez hasonlitottad, amit itt roviden interpretaltam.

Naszoval, van a buta ember: aki bekajalja az origo 50-es eveket idezo hangvetelu es tartalmu cikkeit, a Fidesz igazságát, es elhiszi, hogy szuksegünk van Viktor királyra meg a hűbéreseire.

Van az ostoba ember (akinek van esze, és átlát a fentieken, de nagyobb hibat kovet el az elozonel is), mert az esze hiaba van, esz nelkul mindent rossznak jelol meg, amit a Fidesz csinal/hangoztat. Kb 20 eves koromig en is ioyen voltam.

Attol, hogy a Fidesz mondja, hogy vn terrorveszely, meg nem kell kategoeikusan elutasitani.

Ha ott lettel volna Strassburgban, fejbelottek volna, akkor most gyalazatosan lehetne rphogni a fentebbi soraidon. Szerencsere nem ogy volt.

"Rettegjek otthon": nem rettegek semennyire, nagyon szeretem a pecsi karacsonyi vasart. De a vilag legnagyobb vásárain teny, hogy fordultak elo meszarlasok. Totalis hulyeseg azert, mert utalod a Fideszt, a terrorizmust nem a nevén nevezni. Most felolem nyugodtan elmehetsz jo sok adventi vasarba, de ott lesz a kb 0.01% ami azt jelenti, hogy durrantani fog valaki, aztan hogy teged, az mar a sors dontese lesz.

A kerdezo feltett egy kerdest, hogy celszeru e menni karacsonyi vasarba nyugatra. Az "ostoba", mint te kategorikusan irtad, hogy feljunk csak a falvunkban, es hogy butak vagyunk emiatt.

Erre ket-harom napja szetlotte egy terrorista a Strassburgi vasart. Szerintem ezt a vitat elvesztetted, haver.

De nem kicsit..NAGYON. Marmint, ezutan egyaltalan honnan veszed azt, hogy meg tart a vita? Egyaltalan ez hogy fordul meg a fejedben? Es lehet h vegul te a buta kategoriaba tartozol (az elsobe), es azert nem vagy Fideszes, mert nem talalt meg eddig.

De hogy ugyanolyan böszmén iszod az ellenzeket, mint a Fideszesek a Fideszt, esz nelkul, az biztos.

2018. dec. 13. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:

" most Pecsen tanulok."

...és mint látható a hozzászólásaidból, teljesen hiába!!

Részemről befejezve, mert nem érdekel a sok politikai hülyeség amit összeírsz.

Ez UTAZÁSI rovat!!

2018. dec. 14. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Ja, nem érdekel, mert nem érted...

utazási rovat, ahol biztonságra kérdezett rá a kérdező, olyan biztonságra, ami erősen függ a jobboldali populizmus jelenlététől és erősségétől. Ahol van, ott minden sz*rabb, de lehet adventolni. Teljesen fair volt, amit írtam, és semennyire sem off.

2018. dec. 14. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:
13as: ne is törődj vele... normális ember úgy gondolkodik, ahogy Te. A terror az terror marad és pont az a lényege, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul a semmiből a civil lakosságot támadja. Bárhol, bármikor. Aki nem látja be, hogy igenis vannak ma Eurpában ilyen szempontból forróbb pontok, az egy idióta. Ilyenkor mindig a szerencsétlen megerőszakolt migránssegítő lányok jutnak eszembe, akik még az eset után is mentegetik a támadójukat. Aztán, hogy ezek mennyire elszigetelt esetek vagy mennyire van mögöttük egy átfogó rendező elv, azt majd az unokáink fogják megtapasztalni. Addig mindenki gondolja úgy, ahogy akarja. Amúgy a Bataclanban voltak magyarok, a müncheni plázás támadásnál a barátnőm húga ott volt, a londoni Borough market támadás előtt pár héttel mi is ott sétálgattunk, a strassbourgiba egy LMP-s képviselőnek sikerült belefutnia. A fiam Bécsben él - reménykedek, hogy soha de soha nem kell egy ilyen borzalmat átélnie.
2018. dec. 15. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!