Ha élnél Németországban, melyik nagyvárosában?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 10:58
1/10 anonim válasza:
én Friedrichshafenben voltam,a Bodensee partja gyönyörű!!és kedvesek az emberek,postán stb!
2/10 anonim válasza:
Én Berlinben éltem néhány évet - bármikor visszamennék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/10 anonim válasza:
Én Stuttgart-ban, mert ott vannak rokonaim :)
7/10 anonim válasza:
MÜNCHEN!!!:D és meccsekre járnék...a bayer münchen a legjobb;):D(nem a leggazdagabb...hanem a legjobb)
vagy Köln
8/10 anonim válasza:
Nem mindegy egy sokkal jobb ország és kész ha lehet bárhol csak ne itt! Amúgy én Frankfurt környékén voltam.
9/10 anonim válasza:
Előbbi volnék, azt írnám még hozzá,hogy egyébkénr imádtam azt a hetet!!!
10/10 anonim válasza:
Szia!!
Düsseldorfban éltem elég sokat tehát ott... Esetlen Rüst-ben az Európa park miatt:D Isteni egy vidámpark.
Számításba jönne még Berlin is mert piercinges vagyok és ott talán jobban tudnék munkát találni magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!