Jártatok már a Bihar hegységben? A Pádis és a Csodavár környéke tényleg olyan gyönyörű?
Szia!
Én voltam a pádison nemrég, látnivaló az mindig van,egy hosszú makadám úton lehet felmenni( itt ajánlom,hogy autóval menjetek)mert ez kb 15km :) fent pedig rengeteg a látnivaló! sajnos ajánlani nem tudok semmi látnivalót,mert mikor mi mentünk akkor csak felmentünk ,meg jöttünk is vissza.
Ajánlom a következő weboldalakat! az egyik egy fórum ahol tudsz kérdezni is, a másik pedig a pádisról ír néhány infót!
> [link]
> [link]
Remélem tudtam segíteni! Bármi kérdésed van még kérdezz!
Jó kirándulást! :)
Jártatok már a Bihar hegységben?
-Igen.
A Pádis és a Csodavár környéke tényleg olyan gyönyörű?
-Tényleg!
Milyen ez a rész, hol lehet jó térképet szerezni róla?
- A neten is van térkép, de létezik magyar gyártmányú is.
Vannak járható, jelzett turistautak?
- Vannak persze, néhol ritkább a jelzés, kb. mint Magyarországon.
És a hegyek nem veszélyesek?
-Attól függ, milyen veszélyre gondolsz. Medvének sztem nincs sok realitása, a turistaúton kell menni az tény.
A Magyarországiakhoz képest milyen a meredekségük?
- Érezhetően keményebb a téma sztem, mint Magyarországon és a Csodavár környékén azért nem árt észnél lenni, tériszonyosoknak kihívás és nem kimondottan papa-mama túrák!
Nagyjából erről van szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!