Hová lenne érdemes elmenni a hétvégére a környező országok valamelyik városába autóval, ami nincsen túl messze Bp. -től?
Most értem csak haza, köszönöm a sok ötletet.
Sajnos a barátnőm csak este ér haza, akkor majd megbeszélem vele a lehetőségeket.
Addig is köszönöm mindenkinek.
Prága felé fel van túrva a szlovák és a cseh szakaszon is az autópálya több helyen. Szerintem 3 napra nem érdemes oda most elindulni, annyival hosszabb a menetidő.
Krakkó is felejtős szerintem, nincs messze km-ben, de nagyon lassan lehet haladni. Bledi-tó vagy Ljubljana gyorsabban megközelíthető.
Kassa - Eperjes - Lőcse - Szepesváralja (vár) - Csütörtökhely (kettős templom) - Poprád - Magas Tátra (Hrebjonok, Strbské Pleso) - Zakopane - Krakkó - Wielicka (minőségi kiszolgálás) - Dunajec.
Felvidéki városok: Selmecbánya, Besztercebánya, Losonc, Fülek, Somoskőújfalu (túra a bazaltorgonákhoz, Somoskő várához).
Ha Pozsony, akkor Dévény és Vöröskő vára is.
Cseh középkori kisvárosok: Cesky Kurmlov, Ceské Budejovice, Trebon, Zlata Koruna, Hluboká, Tábor, Telc, Znojmó egy helyről csillagtúraszerűen. Ha érdekel, konkrét program, részletes leírások parkolókkal, útvonaltervvel, szállással több napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!