Milyen az élet Szentpéterváron? (A többi kérdésem lentebb van)
Szóval milyen a szentpétervári orosz élet? Mennyire veszélyes?
És a férfiak milyenek? Mármint külsőleg? Jól néznek ki?
Persze tudom nem lehet általánosítani, de mégis a legtöbb pasira mi a jellemző? Pl. szőke haj, barna haj, kék szem, barna szem, magas, alacsony stb.
Szerintem a pasikra az alábbiak mind jellemzőek kisebb nagyobb arányban: szőke haj, barna haj, kék szem, barna szem, magas, alacsony.
Biztosan sokan szeretik a vodkát.
Egy buta nőre pedig minden város veszélyes lehet.
Èn csak túristaként voltam egy honapja Szentpéterváron.
Egy orosz srác vitt minket körbe(idegenvezetö).
5 milliónana laknak a városban, vagy is mint Mo fele egy helyre bezsúfolva.
A belváros nagyon szép, tiszta és fel van újjítva a legtöbb épület.
De a külvárosi részen egész nagy negyedek ahol csak lepukkant panekházak, amiket 60-es években építettek és azóta csak omlik a vakolat.
A közbiztonságról a srác annyit mondott, hogy a zsebesek nagyon ügyeesek, nagyon nagyon kell az értékekre vigyázni(de minden de minden nagyvárosban így van a világon), de a közbiztonság azért nem rossz. Èjszaka is biztonságos, és nappal nem kell félni egyáltalán. Persze nöként mindenhol kell vigyázni...
Pasikat nem néztem, mi családdal voltunk...
Az orosz férfiak legtöbbje sajnos hamar elissza az agyát és már fiatalon egy agresszív roncs lesz.
Az orosz nők ezzel ellentétben viszont nagyon szépek és kedvesek.
Igen azt tudom, hogy az orosz nők szépek. Szerintem az orosz nők a legszebbek a földön, mondom ezt magam is nőként.
Csak a pasikról külsőleg nem tudok sok dolgot. De persze nem lehet általanosítani egy 5 millió lakossal rendelkező városban. Olyan lehet talán mint Budapesten. Budapesten is vannak olyan fiúk akik tök jól néznek ki, és vannak olyanok akik kevésbé. Gondolom ott is ugyanez a helyzet, csak ott több emberről beszélünk mint Budapesten. De ez minden nagyvárosban így van.
Nem voltam Szentpéterváron, de vannak orosz barátaim, szóval azért tudok valamit az országról. Gazdaságilag/politikailag talán még Magyarországnál is rosszabb, de kb. egy szinten van.
Nem mindenki vodkázik. Amikor szóba kerül a vodka, akkor mindig forgatják a szemüket.
Orosz nők közül nem mind szép, legalábbis nem természetesen, persze vannak kivételek. Elméletileg a magyar nők is szépek.
Fiúk közt van helyes és kevésbé helyes. Az átlag oroszokra, (fiúkra lányokra egyaránt) szőke/világosbarna/valami festett haj és kék szem a legjellemzőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!