Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen lehet az élet Svájcban?

Milyen lehet az élet Svájcban?

Figyelt kérdés
:)
2010. jún. 24. 22:04
 1/8 anonim válasza:
21%
Fogós kérdés :P
2010. jún. 24. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon jó barátnőm él ott, egy éve költözött. Neki nagyon bejött, szuperül megy minden, jól érzi magát. A hideget is gyorsan megszokta, meg nyáron nem olyan vészes.
2010. jún. 24. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Én egy éve élek itt, Németországból jöttünk át. Az első fél évben szinte minden nap sírhatnékom volt, de aztán február körül átestem a túloldalra. Na jó, azért nem imádom, de megszoktuk. Teljesen más, min más EU-s ország. Az emberek nagyon hülyék, barátságtalaok. Nekünk van két kisgyerekünk, az egyik ovis, a másik most kezdi az iskolát, de ez a rendszer is tök más mint otthon. Az árak eszméletlenül magasak.

Még kérdés?

2010. jún. 28. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Ja, én itt lakom az osztrák-német-svájci határon. Egyáltalán nincs hideg. Télen melegebb van mint Magyarországon, nyáron pedig kellemes 30-32 fok.

3. voltam

2010. jún. 28. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rokonaim genfben élnek, mikor voltunk kint náluk nem tapasztaltam hogy bárki is hülye lett volna mint ahogy írja valaki. Kifejezetten kulturált ország (legalábbis genf), nincs szemét az utcákon, biztonság van, betartják a szabályokat, a rokonaim is tök vígan élnek ott. Mondjuk az árak tényleg magasak, de a kereset is több
2011. jan. 31. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
itt élek fél éve. az emberek velem barátságosak..az árak tényleg magasak, de a fizetés ehhez van passzintva. rend és tisztaság van, de tényleg elég zárt, sok dolgot nem lehet kapni, ami nálunk alap. Ami nekem nagyon bejön, az ez a soknyelvűség.. :)
2011. febr. 17. 18:59
 7/8 anonim válasza:
100%
Inkább ott lehet sok olyan dolgot kapni, amit itthon nem :)
2011. aug. 26. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kulturált ország, igy van. Gyönyörű és jó kint élni, nagyon is, ezt mondjak.
2011. nov. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!