Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen januárban Malaga?

Milyen januárban Malaga?

Figyelt kérdés
Január elején mennék oda, pont akkor amikor Los Reyes Magos ünnep van január 6-án. Mennyire nagy zsúfoltság ilyenkor?
2018. okt. 28. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Malaga egész évben izgalmas, szóval mindig vannak, nyilván amikor a strandszezon lemegy akkor kicsit kevesebben, de a Los Reyes Magos idején kissé zsúfoltabb a helyzet.
2018. okt. 28. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:

SZia!

Mi februárba voltunk és mentek a szökőkutak. Meleg nem volt de hideg se.

Szeriintem nyugodtan induljatok neki. :)

2018. okt. 29. 18:02
 3/3 anonim válasza:
Én Costa del sol-on élek és csak ajánlani tudom Malagát. Gyönyörű város és januárban is általában jó idő van. Tavaszias idő és napsütés. Régebben csak február környékén volt némi esőzés, de manapság voltak már elég érdekes időjárási dolgok. Időjárás előrejelzést érdemes nézni. Egyébként szerintem Malagán minden helyi esemény nagy élmény. Nincs ez másképp a Reyes Magos-al sem. Ha kisgyerekkel jön valaki akkor a felvonulást ne hagyja ki este 6-án. Életre szóló élmény lesz a kicsinek. A zsúfoltság pedig elviselhető. Ez ne tartson vissza senkit.
2019. szept. 7. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!