Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországba mennék, de nem...

Görögországba mennék, de nem tudom pontosan hova. ötletek?

Figyelt kérdés

Idén nyáron szeretnék Görögországba menni, de nincs pontos célpontom.Busszal és repülővel is szívesen megyek.

Busszal általába Sarti, Paralia, Nei Pori, Stavros stb, de repülővel mehetnénk Zakynthos-ra, Santorinire vagy Krétára akár.Az a kérdés, hogy ugye a szigetekre drágább az utazás, megéri-e mégis odamenni inkább?Több a látnivaló a szigeteken?Szebb-e a hely?

Mindenféle ötlet, vélemény érdekel Görögországról.

Ki hol járt, melyik utazási irodával?Tapasztalatok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 23. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

[link] Ez a nászutunk leírása, kerétán és Gavdoson voltunk.

Ezenkívül javaslom neked a hellasz.hu fórumát, ott sokkal jobb tipieket, tanácsokat, ötleteket tudnak neked adni, mint itt.

2010. jún. 23. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen Krétán, nem kerétán. :-)
2010. jún. 23. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! én paráliát nem igazán ajánlom, lehet, hogy azért nem tetszett, mert előtte már sok szigeten voltam, de paraliát kicsit "laposnak" találtam.

Korfu a legzöldebb sziget, nagyon soktéle természeti adottsággal. a szállásunk Moraitikán volt, ott sok étterem, üzlet, szórakozási lehetőség van, a strand kint apró sóderos, a vízben apró, finom homokos. nagyon sok látnivaló van, akár kocsival is végig lehet járni őket.

Rodosz is nagyon szép szerintem, idén oda megyünk Falirakira, homokos a strandja végig, tele étteremmel és sok disco is van. a rodoszi vár is gyönyörű. itt is nagyon sok látnivaló van.

Krétán az északi parton (Stalis) voltam csak, homokos a part, de elég nagyok a hullámok, konkrétan úszni nem lehet, mint mondjuk egy medencében, de pancsoláshoz kiváló:D érdemes megnézni a knosszoszi palota ásatását.

Zakynthoson Argassi nevű településen voltam, ott nem tetszett a part, nagyon keskeny, de Laganasban szép.

Érdemes elhajókázni ahhoz a hajóroncshoz, amivel a szigetet reklámozzák.

Santorini gyönyörű, de strandolás szempontjából nem a legjobb, mert nagy kavicsos a part. de maga a sziget a fehér-kék házakkal, főleg a "kifli" belső felé nagyon szép!

Ha a szárazföldi részre mennél inkább, akkor buszozzatok el a Meteorákhoz, érdemes megnézni!

2010. jún. 23. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. utazási irodákat a nagyobbak közül válassz (apollon tours, dias zeus, nekkermann stb) és azt nézd meg, hogy az adott apartman vagy hotel hány méterre van a központtól és a strandtól, max 400 m-eset nézzetek ki, mert mindig több lesz, mint amennyit írtak.
2010. jún. 23. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

mi 2 éve voltunk Nei Pori mellett, Platamon-on, nagyon szép volt és minden megfelelt. mi apartmanban voltunk (6-an mentünk,baráti társaság), nem akartunk hotelbe menni. Ellátást nem kértünk, magunknak főztünk néha, de főleg kajáldákba jártunk (vannak olcsó és jó helyek).

Nagyon szép hely volt, volt csomó szórakozási lehetőség - disco,bárok,éttermek - minden ami kell.

Mi az Anett tours-al voltunk, busszal. Ők szerveztek ott a helyszinen plussz kirándulásokat is (Görög est, hajókázás, Athén meglátogatása stb.) persze ezeket plussz pénzért.

De itt a honlapjuk, nézz körül: [link]

mi nagyon meg voltunk elégedve.

Szigeten még nem voltam,úgyhogy ebből a szempontból nincs összehasonlítási alapom,h az mennyire jobb,v nem jobb.

2010. jún. 24. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!