Hogyan jutok el Zalaegerszegről az ausztriai Linzbe?
Figyelt kérdés
A feladat megoldhatatlannak látszik. Autóbusszal, esetleg vonattal utaznék. Nyugdíjas kedvezménnyel talán a határig elmehetnék, onnan Euróért Linzig. Visszafelé is kellene egy időpont. Valamiért irtózom a Flixbusztól; számomra nagyon komplikált. VOLÁN, vagy vonat érdekelne. Esetleg még Győrig fel tudnék menni ha ott nem kellene sokat várni és lenne csatlakozás.2018. okt. 6. 17:08
1/9 anonim válasza:
Elmehetsz Győrig. Onnan vonattal Bécsig. S Bécsből megy Linzig.
2/9 anonim válasza:
Azt tudja valaki, hogy a Szombathely-Bécs busz [link] vajon létezik-e még? Tudom, ez nagyon régi, hiszen már ÉNYKK van 2015 óta.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok az ajánlatokkal. Annyira szeretném látni kis barátnőmet, akivel lehet, hogy már utoljára találkoznék. Amúgy a betegségem miatt alig mozdulok ki, de ezt az utat még megreszkíroznám.
2018. okt. 7. 08:11
6/9 A kérdező kommentje:
Valóban! A telekocsi nem jön be nekem, már próbálkoztam náluk.
2018. okt. 7. 08:14
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem Linzbe kellene eljutnom.
2018. okt. 7. 08:27
8/9 A kérdező kommentje:
Már a Flixbusszal is elmennék [link] de nem tudom értelmezni az oldalukat. Pld. Mikorra kellene Győrben lennem; onnan mikor indul, stb.
2018. okt. 7. 08:45
9/9 A kérdező kommentje:
Heuréka! Találtam egy lehetőséget: Győr - Linz autóbusszal oda-vissza mindössze 39 euróért amennyiben négy napon belül leutazom.Tehát megyek pénteken és jövök vissza vasárnap, vagy hétfőn. Lehet még 3 euróért helyjegyet venni.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítségét.
2018. okt. 7. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!