Más is van így az idei nyaralással?
Figyelt kérdés
Eddig minden évben volt már tervünk, általában Horvátországba, vagy Olaszországba mentünk, de idén valószínűleg nem lesz rá időnk bizonyos dolgok miatt.(munka, stb.)És az idő miatt is bizonytalanok vagyunk.2010. jún. 23. 16:37
1/4 anonim válasza:
ha az utolsó pillanatban mégis kiderül, hogy lesz 1-2 hetetek nyaralni, akkor menjetek görögországba, a last minute utak repülővel se olyan drágák.
2/4 anonim válasza:
Én is végigdolgozom a nyarat, nem megyek nyaralni és tavaly sem voltam.
3/4 anonim válasza:
Nálunk nem így van. Általában 1ik évben megyünk, 1ik évben maradunk itthon [elejében minden évben voltunk]. Most tavaly nem mentünk nyaralni [azelőtt pedig mindig Montenegróban voltunk], idén Görögországba megyünk, mert tavaly tavasszal voltunk ott, és nagyon megtetszett, de jövőre, és azutáni évre is van tervünk [Horvátország, aztán Bulgária].
4/4 anonim válasza:
én gyakorlatilag az elmúlt 5 évben nem voltam klasszikus nyaraláson, csak 1-1 hosszabb biciklitúrán. Igaz ahhoz, pont hogy csak idő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!