Charleroi repülőtérről Brüsszelbe shuttle busszal?
Sziasztok!
Decemberben szeretnénk Brüsszelbe utazni fapadossal egy egynapos kiruccanásra. Úgy tudom a legjobb módszer a városba való bejutásra a Flibco féle shuttle járatokkal menni. Elméletileg akár 20 euróért meg lehetne oldani oda-vissza 2 személyre (1 út egy személy számára 5 euró), ha időben megvásárolja a jegyet az ember online. Meg is venném nagyon szívesen, tudom mikor megyünk, de nincsen lehetőség októbernél távolabbi időpontra jegyfoglalásra. Így pedig ha a legutolsó lehetséges időpontot jelölöm ki, még akkor is 56 eurónak írja kettőnknek az árat, ami igen borsos.
A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy akkor mikor és hogyan lehet az ígért 5 euróért jegyet foglalni, ha nincs is megnyitva későbbi időpontra lehetőség, és a legtávolabbi időpont is ennek több mint a kétszerese?
Persze más opciókra is nyitott vagyok, ha másféle transzfert ajánlotok esetleg.
Véleményem szerint csak a szezonidőre vonatkozik és persze az utasok számától is függ.
Sajnálom, hogy nem tudtam konkrét infóval segíteni, de illetékes helyen jobban tudhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!