Idén nyáron hova mentek nyaralni? Ki az akinek 80-100 ezer Ft-ból kijött egy nyaralás és még repülővel ment?
szállást mondom nem fizetem:) a repjegy nekem is kb 16-17ezer lesz. múzeumokba nem akarok menni (voltam már rómában tehát ismerem a látványosságait, engem a város érdekel), tömegközlekedést sem hiszem hogy használni fogom, tehát szerintem elég az a 40:)
(városban mászkálós, kikapcsolódós hétnek tervezem, nem túristát játszani megyek...)
13:55 Saint Tropez előtt közvetlenül van egy Port Grimaud nevű hely, azt ki ne hagyjátok! A tengerre épült városka, olyasmi, mint Velence. A francia riviéra álomszép, jó utat nektek! :)
Köszi a tippet. Nizzába szállunk meg és onnan megyünk körülnézni. Minden képen megnézzük.
btw nem azért de 50euró kb 13ezer ft. annyiből mennyit eszel egy nap???:) van ott is valami teszkóféleség, két kifli meg egy konzerv kukorica (csak mondtam egy napi kajaadagot..) nem kerül ennyibe:)
(sorry, nem offolok tovább)
Kinek mi a nyaralás:) Nekem ez, távol a családtól, ismerősöktől egy szép városban külföldön és ezalatt azt csinálhatom amihez kedvem van:)
(kukorica megy csak egy példa volt, de érted, ki lehet bírni étterem nélkül is :)
No tényleg nem offolok tovább, mindenkinek szép nyaralást aki még megy:)
Mi Görögország Paraliára megyünk busszal, lo napos.
60.OOO.- és önellátós.Apartmanban lesz a szálláshelyünk.
Ha más programokban is részt veszünk az plusz költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!