Kezdőoldal » Utazás » Európa » A magyar-ukrán határon (mondju...

A magyar-ukrán határon (mondjuk Tiszabecsnél a magyar vagy az ukrán határőrök a szívatósabbak, kekeckedőbbek?

Figyelt kérdés
Egyedül mennék,kocsival.Hallottam olyat,hogy a delikvens ráment a kocsival egy fehér záróvonalra,és megmagyarázták az ukrán határőrök,hogy ezért büntetést kell fizetniük.Benn váratták őket egy irodában pár órát,aztán felajánlották nekik,hogy maradhatnak még vagy betehetnek "önszántukból"egy huszezrest a fiókba és már távozhatnak is.Ez tényleg megtörtént.
2018. szept. 8. 09:04
 1/4 anonim válasza:
12%

mivel azt írtad hogy "benn" és nem azt hogy "bent" ahogy helyesen mondani kéne, te gondolom zalai vagy dunántúli vagy, ezért nem sok infód lehet az ukrán határról.

Egyébként amit leírtál esetet, teljesen elképzelhető. Ismerősömet azért bírságolták meg, mert nem volt nála hullazsák a kocsiban. Én zempléni vagyok, és nálunk nagyon sokan járnak át "ukránba" benzinért, cigiért, édességért stb... Ők mindig visznek magukkal kenőpénzt, mert mindig fizetned kell az ukrán határőröknek.

2018. szept. 8. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Kit tekintünk jelen esetben magyarnak? Engem a legjobban Kisszelmencen szívatott meg egy ukrajnai magyar határőr asszonyság, mert az ukrán kérdésére egy hevenyészett sorry-val reagáltam. “Ha erre jár, miért nem tanul meg ukránul?” volt a kiindulópont, hát jó hosszas értelmetlen alázás lett belőle. Igaz, nem kapott egy szaros hrivnyát sem.
2018. szept. 8. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ukrán szeret kapni egy kis baksist, régebben 200 forintot, most nem tudom mennyi a tarifa.

Én meg a Krím félszigetre is elmentem egyszer nyaralni, megfogtak faluban 96 - tal, 10 euróért elengedett. Kis pénzzel akármit el lehet intézni. Ha valakiről sír, hogy élhetetlen, akkor jön a záróvonal meg hullazsák, vontatókötél meg hasonlók. Mondjuk én kamionos vagyok, ott volt az útlevelemben az orosz vízum, nem sokat kekeckedtek.

Hazafelé a magyar szerv játssza az eszét, hogy milyen szuperzsaru, cigit keresnek meg a franc tudja mit. Sokan átjárnak naftáért stb.

2018. szept. 9. 07:02
 4/4 anonim válasza:
Ember függő, mindkét oldalon vannak olyanok.
2018. szept. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!