A magyar-ukrán határon (mondjuk Tiszabecsnél a magyar vagy az ukrán határőrök a szívatósabbak, kekeckedőbbek?
mivel azt írtad hogy "benn" és nem azt hogy "bent" ahogy helyesen mondani kéne, te gondolom zalai vagy dunántúli vagy, ezért nem sok infód lehet az ukrán határról.
Egyébként amit leírtál esetet, teljesen elképzelhető. Ismerősömet azért bírságolták meg, mert nem volt nála hullazsák a kocsiban. Én zempléni vagyok, és nálunk nagyon sokan járnak át "ukránba" benzinért, cigiért, édességért stb... Ők mindig visznek magukkal kenőpénzt, mert mindig fizetned kell az ukrán határőröknek.
Az ukrán szeret kapni egy kis baksist, régebben 200 forintot, most nem tudom mennyi a tarifa.
Én meg a Krím félszigetre is elmentem egyszer nyaralni, megfogtak faluban 96 - tal, 10 euróért elengedett. Kis pénzzel akármit el lehet intézni. Ha valakiről sír, hogy élhetetlen, akkor jön a záróvonal meg hullazsák, vontatókötél meg hasonlók. Mondjuk én kamionos vagyok, ott volt az útlevelemben az orosz vízum, nem sokat kekeckedtek.
Hazafelé a magyar szerv játssza az eszét, hogy milyen szuperzsaru, cigit keresnek meg a franc tudja mit. Sokan átjárnak naftáért stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!