Sokadszorra voltunk idén is Horvátországba. Igyekszünk nem strandon fürödni, hanem eldugott, elhagyatott helyeket keresünk fürdeni. Találunk is, azonban hiába megyünk ilyen helyre, oda esz a fene mást is közvetlen mellénk. Ti is tapasztaltatok ilyeneket? Nem értem hogy miért jönnek, hiszen gondolatnák hogy azért fürdünk ott, hogy ne a strandon legyünk mint a heringek, erre odatelepülnek mellénk famíliástól, kutyástól, gyerekestül. Ennyi erővel ő is mehetne strandra is, mert ha oda jön a számba, az már minden csak nem elhagyatott nyugis fürdés.
Ha oda telepedik mellém, az már semmiben sem más mint egy strandon!
2018. szept. 4. 11:40
12/24 anonim válasza:
Ez ilyen. Mások is élnek a világon. Vegyél meg egy partszakaszt és akkor az csak a tiéd lesz.
2018. szept. 4. 11:41
13/24 D. Brasco válasza:
Mondták már,hogy "kicsit" erős az én képed?!?
2018. szept. 4. 11:44
14/24 A kérdező kommentje:
Na és miért? Amiért rosszul veszem ha a nyaralás során egy eldugott helyre oda esz a fene mellém egy családot 3 visítozó kisgyerekkel mellém 50 centire?!
Ha erre vágytam volna, akkor elmentem volna kijelölt strandra.
2018. szept. 4. 11:47
15/24 anonim válasza:
Kérdező! Kicsit fordítva ülsz a lovon.
Az a család lehet, hogy már napok, hetek avagy évek óta odajár, de egyszer csak azt látják, hogy néhányan "odapofátlankodtak" az ő megszokott helyükre.
Amúgy írták fentebb, hogy vegyél magadnak kp.-ért egy saját telket, azon számonkérhetnéd ha valaki odamegy.
De itt egyenlőre te is csak egy ingyen strandoló "betolakodó" vagy másoknak az ingatlanán!!
(Tudom, hogy nehéz ezt felfognod.)
2018. szept. 4. 11:56
16/24 D. Brasco válasza:
Ha tényleg 50centire telepszik le tőled,akkor gondolom van szád tudsz neki szólni!de azert azt feltételezem te sem gondoltad komolyan hogy valaki majd csak azert nem fog odamenni mert te mar ott vagy...........
2018. szept. 4. 11:57
17/24 A kérdező kommentje:
De igen, gondoltam hogy senki nem fog oda jönni, hisz ezek a helyek arra valóak hogy ne egymás szájában legyenek az emberek, és tele van velük az út széle.
Fordított helyzetben én sem megyek le, ha vannak már egy helyen. Ezek a helyek sokszor akkorák hogy elfér 2 pofifoam és kész.
2018. szept. 4. 12:03
18/24 A kérdező kommentje:
A kérdésem még úgy hangzik, hogy tapasztaltatok e ilyet. De mivel a többség Horvátországba se járt, azt se tudja milyen helyekről beszélek. Inkább hagyjuk :D
2018. szept. 4. 12:07
19/24 D. Brasco válasza:
Tényleg hagyjuk hiszen láthatóan itt mindenki hülye rajtad kívül.........vegyel tenyleg magadnak egy partszakaszt,azt ott te leszel egyedül!
2018. szept. 4. 12:10
20/24 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit nagyon beképzelt? A világ nem körülötted forog. Nekünk is volt kedvenc helyünk és egyik nap valaki már volt ott, de ettől még nem mentünk másik helyet keresni. Megy a frász, pihenni akarok és nem a fél napomat azzal tölteni, hogy egy másik helyet keressek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!