Mit érdemes Londonba megnézni az alap látnivalókon kívül?
Figyelt kérdés
Aki volt már kint vagy kint lakik az tudna segíteni? Egy hetet leszek kint novemberben.2018. aug. 24. 21:31
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz alap látnivalón.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy és hogy mi az érdeklődési köröd, de én is megyek Londonba nem sokára és most a netet böngészem, hogy mik vannak (igaz én már voltam egyszer) de amiket találtam (van amiknek még nem olvastam utána) azok: O2, Tudományos múzeum, London dungeon, Namco Station, Gyermekkor múzeuma, m&m’s world, Regent Street, Westfield London (ez a kettő leginkább ha vásárolni szeretnél, Hyde Park, The Shard, Disney Store meg én még pár utcát írtam ami tetszett és megnézném, olvastam a box parkról is meg a neten találsz még sok múzeumot, parkokat stb de engem ezek annyira nem érdekelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!