Kezdőoldal » Utazás » Európa » Román tengerpart vagy Görög?...

Román tengerpart vagy Görög? Melyik lenne olcsóbb?

Figyelt kérdés
Görög az persze messzébb van, de lehet h jobban megérné, olcsóbb szállás szemszögéből....Jah és autóval mennénk.
2010. jún. 21. 07:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%

Egyik se!!!

Persze mi az olcsó??

Mert egy-két százezerből kijön bármelyik.

Ennél olcsóbban csak úgy, ha nem esztek, nem laktok és nem tankoltok...

...és a kocsi sem hullott atomjaira a román utakon...

2010. jún. 21. 07:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja hát igazad van..De miért volt olyan erélyes a válaszod, hogy egyiksem? A román tengerpartot azt megértem...de a görög? Mármint arra érted h egyiksem olcsó???? Jó persze, hogy nem olcsó, de mégis akkor melyikre éri meg jobban elmenni?? Én a görögre tippelek..Csak szebb, tisztább, civilizáltabb minden, és az út is biztos jobb..NEM?
2010. jún. 21. 07:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A román tengerparton még nem jártam, de a görögön igen. Szép nagyon és olcsó! Mármint amikor én voltam.

Nem is biztos, hogy megérné egyébként autóval kimennetek. Egy ismerősöm megy most ki 10 napra, vagy hogy és a busz út és a szállás van benne 30,000 Forintba/fő. Azt ajánlanám, hogy nézz szét a csak görög utakat kínálok repertoárjában, simán lehet, hogy jobban jársz! Ha gondolod meg tudom adni annak az utazási irodának a honlapját amelyikkel én voltam.

Autóval mennyi lenne a benzin egyébként, meg pályamatrica, ha van egyáltalán? Igaz, hogy nem egy leányálom a busz út, de én Barcelonába is busszal mentem :) Bár most tuti fapadossal mennék, csak akkor még nem voltak ilyenek.

2010. jún. 21. 09:48
 4/16 anonim válasza:
100%
Szerintem az attól függ, hogy hól laksz. A rómán az nagyon fos de a görög nagyon szép. Jah és ne merj klima nélkül elindulni görögországba, mi ugy mentünk és agyon föttünk ez kb 2 éve volt, azota beszereztünk 1 klimás autot amiben meg több lovacska is van.
2010. jún. 21. 09:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ha last minute-et nézel görögbe, akkor lehet, hogy repcsivel is el tudsz menni 30e körül, plusz az illeték, de az a 20e, ha belefér lehet hogy megéri, és akkor nem kell egy napot a buszon ülni csomó hülyével.
2010. jún. 21. 10:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Na jó, én is görögre szavaztam. Autóval azért akarunk mert csak kényelmesebb, akkor állsz meg amikor akarsz..meg ilyenek..Nem tudom h pontosan mennyi benzinbe kerülne. Nem kell a cime az utazási irodának, mivel nem Magyarországból irok.
2010. jún. 21. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

sztem olcsóbb a román

de én oda nemmennák:s

2010. jún. 21. 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
**mennék
2010. jún. 21. 10:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Valami tapasztalatod volt? Mert a barátok inkább odamennének, az olcsóság miatt.
2010. jún. 21. 11:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

10:55 vagyok

én nem voltam de:

1. Romániában az utak nagyon rosszak:(

2. Akiket ismerek és voltak román tengerparton,azt mondták, hogy inkább az Adriai tengerpartot választanák,ha újra mennének,kb.ugyanannyiba kerül és a körülmények is jobbak az Adrián

3.állítólag a tenger se olyan szép,inkább szürkés:s

2010. jún. 21. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!