Romániai útviszonyok? Személyes tapasztalat?
Figyelt kérdés
Lehet arra megyünk nyáron és kíváncsi lennék mit tapasztaltatok vagy mit tudtok az utakról.2010. jún. 20. 22:12
1/13 anonim válasza:
Én anno Nagyvárad és környékén voltam(30-40 km-es körzetben)...kb. 4 éve...hát annyi kátyú volt mint égen a csillag, és némelyik volt olyan, hogy ha elhasaltam volna benne szinte észre sem vesznek :)
És rengeteg volt a stoppos :) A városban meg egyszerűen tojtak a szabályokra, mindenki amerre lát....
2/13 anonim válasza:
főutak egész jók, de amint letérsz róluk... siralmas :(
3/13 anonim válasza:
Nagyvarad korul eleg gyengek az utak de ahogy atmesz Kolozs megyebe eleg jo utak vannak
en jol tudom mert Kolozsvari vagyok
egyebkent merre mentek mert ha tudnam akkor tudnek segiteni
4/13 anonim válasza:
En is Kolozsvari vok jelenleg, de amugy Bihar megyebol( Nagyvarad a megyeszekhely) szarmazom es eleg jol ismerem en is az utakat e ket megyeben, de ezen kivul is. A foutak ( csakis ami europai ut, nagy E jelzesuek) azok eleg okesak, bar eleg sok magyarorszagi mondja azt hogy azok is rosszak. Amint azokrol letersz katasztrofa a negyzeten. Olyanok vannak hogy teljesen meg kell allni, hogy egyessel valahogy atevickelj es meg akkor is ugyes vagy ha az auto aljat nem huzod meg. Amugy irj egy utvonalat es akkor konnyen segithetunk, Szekelyfoldig peldaul el lehet jutni jo utakon konnyen.
5/13 anonim válasza:
Utak???
Milyen utak???
Ami nincsen, arról nem lehet beszélni!
Amikor legutóbb Romániában jártam, konkrétan 8 db defektem volt az új gumikon és a végül kellett vennem egy új köpenyt is a bal hátsóra...
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Konkrét útiterv még nincs mert csak tervezgetjük merre mennénk. :)
2010. jún. 21. 09:20
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 21. 14:46
9/13 anonim válasza:
Nem értem miért mennek az emberek Romániába.. Én messze elkerülöm, ha ott lenne rokonom, én hívnám ide inkább, csak ne kelljen Romániá közelébe se mennem :(
10/13 anonim válasza:
Talan azert jonnek az emberek ide, mert vannak nagyon szep helyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!