Menjek ki Hollandiába vagy maradjak itt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van kint egy ismerősöm aki tud ajánlani nekem munkát és kivinne Hollandiába viszont megismerkedtem egy lánnyal. 18 évessel. Aki nem akar ki menni de akar velem kapcsolatot. Most akkor maradjak vagy menjek ki? Komolyan akarja tehát nem az az 1 hónapos se veled se nélküled. Nehéz helyzetben vagyok...2018. aug. 17. 06:13
1/12 anonim válasza:
Munkát sokkal könnyebb találni mint egy jó párkapcsolatot
2/12 D. Brasco válasza:
Ez tenyleg nagyon nehez helyzet....igazi probléma hegyek......
3/12 anonim válasza:
a szerelem fontosabb - találj itthon jó munkát!
4/12 anonim válasza:
Milyen munkát? Paradicsom szedést? Aztán majd íród, hogy átcsesztek, nincs munka, nincs szállás, nincs pénzed haza menni.
5/12 anonim válasza:
Oké hogy a csaj komolyan akarja, bár vicces ilyet kijelenteni mivel csak 18 éves. De te komolyan akarod, vagy csak rendszeres ürítésre vágysz? Mert ha az utóbbi akkor ezért kár itthon maradni. Amúgy én mennék, csajok ott is vannak 25 eurótól indulnak, és ha kicsit életképes vagy akkor 8-10 év alatt felépítheted azt amit itthon 50 év alatt sem.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát én családot tervezek. Nem szexre használnám. Sose használnék ki egy lányt se.
2018. aug. 17. 12:18
7/12 anonim válasza:
Remek. Van 15-20 milcsid? Mert a családnak kell ház meg autó is, meg normális jövedelem. Van olyan munkád amiből ezt biztosítani tudod? Ha nem akkor mégis hogy akarsz családot? Egyik napról a másikra éltek majd a filléreket számolgatjátok hó végén meg 25 évre adósságba vered magad?
8/12 anonim válasza:
Menjél...
18 éves a csaj, lehet 3 év múlva már együtt sem lesztek. A munka viszont lehet 10+ évre szól.
9/12 anonim válasza:
Munka. A párkapcsolat rövid ideig tart főlen a tizenéves generációval...munka meg a külföld örökre szól. Hajrá
10/12 anonim válasza:
6 Kérdező! jó hogy még van ilyen komoly ember is... Legyetek boldogok! Találsz itthon is jó munkát, sokan vagyunk még, akik nem áldozzák be a szerelmet egy bizonytalan zavaros munkáért, meg lehet itt is mindent valósítani - a legfontosabb dolgok pedig - a barátság, a szerelem - ingyenesek, nem vásári dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!