Egy késő utazás Olaszországba?
Lehet, hogy a nővéredet kellene kérdezned, hogy hová mentek, mert úgy tűnik, hogy te csak dobálódzol itt az amúgy elég távoli településnevekkel.
Ha pl. itt azt javasolják, hogy Szícília vagy Szardínia, akkor lesz arra is pénzetek??
Tehat szeptemberben utaztok de azt sem tudjatok egyelőre hova....mindig megmosolyogtatnak az ilyen kerdesek főleg amikben itt dobálóznak egymástól több 100esetenkent több 1000km-re lévő helyekkel!
Ha ennyire homok kell akkor me igy kezdésnek pont jo lesz nektek valamelyik észak adriai turistagetto,termeszetesen utazasi irodanal foglalva!
Azért jó fejek vagytok. Dobálózik egymástól távoli településekkel. És akkor mi van? Nekem is van kiírva kérdésem Floridáról és Zanzibárról is, és azok elég messze vannak egymástól. Valamelyik célpontra - vagy épp egy harmadikra - el fogok utazni jövőre.
De a kérdéshez: a dél Adriát mondanám, az talán nincs tele részeg németekkel mint Bibione. Szeptemberben még lehet jó idő.
Első két válaszoló csak irigy, mert nem tud elmenni külföldre nyaralni..OK, legyen, de akkor tartsa meg magának.
Kérdező: Nekem is van, hogy félreteszek nyaralásra és akkor kezdem el nézegetni, hogy milyen helyek érdekelnek, pl. érdekel Izrael és Brazília is, pedig nincsenek közel egymáshoz:D Az ember annál színesebb, minél több dolog érdekli, dehát ezt magyarázhatod az ősmagyaroknak..
Na szóval, szerintem szeptemberben Görögország tök jó választás, főleg Korfu, Zakynthos, Kréta, ezeknek vannak nagyon szép homokos partjaik. Ha kicsit többet szánsz rá, ajánlom Portugáliát, a legszebb hely, ahol valaha jártam, gyönyörű homokos partokkal, igaz, az óceán hőmérséklete elég alacsony, de strandolni és gyönyörködni kiválóan lehet. Faroba megy a Wizz, onnan pedig be lehet utazni egész Dél-Portugáliát, bár elég költséges az ide-oda barangolás és a legtöbb helyre csak taxival tudsz eljutni. Lisszabonba is megy több fapados, arra felé is gyönyörű strandok vannak, a város pedig nyüzsgő, de mégis családias, nincs annyi h.lye ember, mint itthon, én teljesen beleszerettem.
Mi most a barátommal az Amalfi partra megyünk Olaszországba, nincsenek nagyon homokos részek, de egyszerűen gyönyörűnek tűnik a képek alapján, Nápolyba pedig egész olcsó a repjegy. A tenger elvileg 24-25 fokos lesz, ha a levegő hőmérséklete magas, talán még fürödni is lehet.
Szardíniában vannak homokos partok, szerintem az is jó választás lehet, ha kimondottan strandolás a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!