Kezdőoldal » Utazás » Európa » Róma milyen ősszel, szept-okt....

Róma milyen ősszel, szept-okt. -ben?

Figyelt kérdés
Aki szeptemberben vagy októberben volt kint, leírná milyen volt? Nagyon sok a turista még ilyenkor is? Az idő kellemes volt? Még meleg, vagy inkább már esős, mint Magyarországon?

2018. aug. 3. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem esős, városnézésre sokkal jobb mint a nyár, sőt, talán a tavasz mellett a legklasszabb időszak.

PErsze ettől turista lesz dögivel. Egyébként pedig ha ilyen kérdéseid vannak, nyugodtan használd a net időjárásos oldalát. Kb 1300 évre visszamenőleg fogsz mért hőmérsékleti értékekkel találkozni.

2018. aug. 3. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Rómában még februárban is sok a turista, nemhogy ősszel... ez egy ilyen cèlpont.
2018. aug. 3. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is februárban voltam Rómában, még kabát se kellett :D és voltak ugyan turisták, de nem dögivel, pont jó volt.

Szeptember-október szerintem kb a legjobb időpont a látogatáshoz, bár szeptember elején még tuti nagyon meleg van.

2018. aug. 3. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen néztem időjárás átlagokat természetesen, csak gondoltam azért megkérdezem, úgy "valós élményként" milyen :)

És amúgy még mindig nagyon szemetes a város? Pár éve olvastam, hogy katasztrofális volt a hulladék mindenhol. Ez javult azóta?

2018. aug. 3. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt tudod ugye, hogy ezzel a nagyon szemetes a város kérdéssel elnyerted 'a nap sohanemutazó unatkozója' díjat?
2018. aug. 3. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a belvárosban voltam és egyáltalán nem volt szemetes, jóformán enni lehetett a földről :) még meg is jegyeztem külön, mert alig láttam kukát, de mégse volt szanaszét hajigálva minden. Milánóban már sajnos igen, de Róma tisztaságára sokkal jobban figyelnek.

Kedves kommentelő, most amúgy mi bajod van? A kérdező csak feltett egy kérdést, mert kíváncsi és igen, valószínűleg nem járt még Rómában, épp ezért kérdez. Nagy bűn egy ilyen oldalon, valóban...mellesleg te voltál már Rómában? Vagy még a közelében sem, de azért jár a szád, miközben segíteni nem tudsz semmit. Azt meg nem tudom, honnan vágod ennyire, hogy a kérdező soha nem utazik sehova. Micsoda szerencse, hogy te ezt a neten keresztül meg tudod állapítani :)

2018. aug. 3. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Az 5. válaszadó nagyon mellétrafált, mert szerencsémre sokat utazhattam erre-arra. Általában jobb szeretem a tiszta országokat, de Rómába akkor is elmennék, ha tényleg szemetes lenne, mert érdekel. Amúgy Velencéről is sokáig állították, hogy büdösek a csatornák... nos tavaly voltam, és egyáltalán semmi rossz szagot nem éreztem, fantasztikus volt az egész!

Utolsó válaszadónak köszönöm!

2018. aug. 3. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Rómában a szemétkérdés azóta rendeződött, hogy 2016 óta Virginia Raggi polgármester vezetésével rendbe tették a szemétproblémát. A szemétszállítással voltak ott komoly gondok, főleg mutyik, korrupciók miatt ami az elmúlt 20-30 év alatt alakult ki.

Én október elején voltam egyszer és akkor volt 30-35 fok.

2019. máj. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!