Szerintetek ennyi pénz elég 2 főnek Görögországba?
2 hét múlva megyünk egy halászfaluba nyaralni és kb. 150.000Ft-ot tudunk beváltani.
Szerintetek ez elég lesz?
Önellátas, 2 fakultatív program és nem akarunk főzni a szálláson.
Akik idén voltak már mennyi pénzt vittetek kb. és hány napra?
Mi most voltunk, nem számoltam ki mennyibe került összesen. Amit lehetett kártyával fizettem. Lidl üzletek vannak, ott kb. olyan árak mint otthon. Reggelit elintéztük a szálláson (volt konyha).
Étterem hármunknak olyan 30 - 50 euró, de ebben minden van, úzó, sör, saláta, főétel stb. Szállás 600 euró volt, 8 éjszakáért.
Nem akarlak lehurrogni meg menőzni itt, de én úgy nem mennék nyaralni, hogy van 150 ezrem és azt kell beosztani. És ha valami közbejön? Nem szabad így kiszámolni, legyen tartalék.
Lesz nálunk bankkártya is, de ahhoz csak akkor nyúlunk, ha nagyon muszáj.
7 napra megyünk.
Kérdező!
Ne hagyd, hogy megvezessenek az oldalon válaszolgató álruhás milliomosok.
Ha 150ezretek van, akkor annyitok van és kész!
5.
Jó, csak amíg nincs baj, addig nincs baj. Elveszhetnek csomagok, megbetegszik valaki a családból, kocsi elromlik, repülő járatot törölnek, de gyorsan haza kéne menni. Ezer oka lehet, hogy gyorsan pénz kell, te meg ott állsz külföldön kicentizett költségvetéssel.
KB erre számíthatsz.
Gyros 2.50
Pékségben a piták 1,20 túrós ,húsos
Paradicsom 0,50-0,80
Uborka 0,80
Feta 1kg 7,50
Félkilós cipók 1,20-130
Pizza 7-12 ( 40cm)
olasz tészafélék már 4,80 tól (vega)
Egyébként meg a kártya limitet biztos a mi biztos megemeltem ha valami történik.
Meteorák fakultatív 22-25
Kalózhajó 22-25 egész napos nagyon jó szórakozás, 1 kaja/suflaki /benne.
Jó nyaralást! (tuti)
Ha kártyával fizetsz vigyázz.. 388 körül jön ki az euró /Lidl/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!