Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizzair beszállókártya?...

Wizzair beszállókártya? Ellenőrzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem utaztam még repülővel soha, most lesz az első utam.

Kinyomtattam fekete fehérben a beszállókártyám, de a vonalkód nem olyan, mint mondjuk egy könyv hátulján, nem teljesen egyenesek a vonalak, picit, mntha hangyás lenne.

Számítógépről megnyitva ugyan olyan.

Minden rendben van? Jó fekete-fehérben nyomtatva, illetve telefonra letöltve?

Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy egy Balaton szeletet, egy szalámis (otthon készített) zsömlét berakhatok-e a poggyászomba? Vagy nem szabad semmi ilyesmit?

Olaszországba mennék.

Valamint még az is érdekel, hogy ugye most két méret van. A kis méretű poggyász, 55x40x23 adatokkal, és a kis kézitáska, 40x30x18.

Sima fapados járattal megyek, minden extra nélkül.

Ha a táskám teletömve 42x32x17 cm, akkor pont elfogadható még kis kézitáskának, ha nem pakolom nagyon tele? Ha igen, rakhatom az előttem lévő ülés alá?

Ha nem fér bele, én magam rakom fel poggyászként a saját fejem fölé?

Előre is köszönöm!

2018. júl. 27. 18:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia, én éppen most csináltam az utasfelvételt, és felugrott egy figyelmeztetés, hogy a 40-30-18 cm-nél nagyobb táskákat mindenképp elveszik. A tied eléggé határeset, attól függ, milyen szigorúak lesznek. Készülj fel arra is, hogy elveszik.
2018. júl. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!