Észak-Olaszországban mennyire van tele arabokkal a
tengerpart és a városok?
Figyelt kérdés
Ausztriai tapasztalat alapján a hétvégén 90%-ban arabokkal volt tele a város és egy nívós szálloda, ahol kinéztek minket rendesen, mert ujjatlan felsőben voltunk, a wellness részbe már le se mertünk menni.
Haza jöttünk másnap.
Aki mostanában járt É.-Olaszországban kérem írjon mit tapasztalt ?
Semmiképp ne menj oda, mert ha arabokkal nem is, de olaszokkal biztosan teli lesz a város.
2018. júl. 18. 09:22
2/14 anonim válasza:
Úristen, Allahu akbar, hová lesz a világ, hogy még arabok is vannak egy szállodában!
Ember, ha mindenhol ugyanolyan embereket akarsz magad körül látni, mint amilyen te magad vagy, akkor egyszerűen kár kilépned a saját házadból. Nézd az M1-et, gondold azt, hogy minden arab muzulmán és hogy minden muzulmán terrorista, szíved joga. Csak ne terjeszd ezt a hozzáállást.
2018. júl. 18. 09:28
3/14 anonim válasza:
Egy újabb kamukérdés... aki sosem járt még külföldön az biztos elhiszi.
2018. júl. 18. 09:31
4/14 anonim válasza:
M1, fidelitas, egyenes út az elbutuláshoz.
2018. júl. 18. 10:10
5/14 D. Brasco válasza:
Azert de kivancsi lennek melyik volt az az ausztriai varos ahonnan te inkabb hazamentel mert annyj vokt az arab.....mesélj még!!
2018. júl. 18. 11:03
6/14 anonim válasza:
Kár kimennetek.
Olaszországból is hazajönnétek másnap!
Amúgy látszik, hogy sohasem voltál még külföldön!!
2018. júl. 18. 13:38
7/14 anonim válasza:
Aztan a Lazar becsi videojaban tetszett-e szerepelni? :D
2018. júl. 18. 17:50
8/14 anonim válasza:
TELI van! Ki ne menj... inkább maradj otthon és hallgasd Viktorka tömény bromságait a nemlétező migránshordákról.
2018. júl. 18. 19:03
9/14 A kérdező kommentje:
Nem minősítem a válaszokat... Letojom a köz tv-t és a politikát. Zell am See-ban voltunk. Nem említettem egy szóval sem , hogy mindenki terrorista vagy migráns! Ha megfér egymás mellett két kultúra azzal nincs bajom. Az viszont baromira zavar, ha kinéznek azért mert fedetlen a vállam !Nem élek a 4 fal között, csupán Olaszban rég voltam. A fenti hozzászólók magasröptű válaszait köszönöm! Mindenre válaszoltatok, csak a kérdésre nem! EZ ITT EGY FÓRUM TI SZERENCSÉTLENEK, AHOL KÉRDEZNEK AZ EMBEREK! Nem a kenyér héja receptjét kértem...
2018. júl. 18. 22:34
10/14 anonim válasza:
"egy nívós szálloda, ahol kinéztek minket rendesen, mert ujjatlan felsőben voltunk"
"Az viszont baromira zavar, ha kinéznek azért mert fedetlen a vállam"
Magyarul "kinéztek benneteket" mert kint volt a ruhából mindenetek és nem csak a vállatok.
Amúgy ezzel a stílusoddal (ahogyan írsz) + az alul öltözésetekkel, valószínűleg úgy látták a "nívós szállodában", hogy nem pénzt költeni akartok ott, hanem pénzt keresni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!