Mekkora hullámok vannak az Adriai-tengeren?
Hát viharban nem is fogok, csak tudni szerettem volna, hogy lehet-e szörfözni, de ezek szerint nem nagyon!
Köszi a választ!:)
én voltam már, és fúú 10 napra mentünk ki.
első 5 nap, semmi. csak ilyen kisebb hullámok. a 6. napon kezdődtek már az egyre nagyobb hullámok.
7. napon emlékszem, hogy kint voltam a parton, de úgy hogy a seggem benne volt a vízbe, és nézegettem ott a kishalakat, viziszemüveggel, és amikor felnéztem, egy kb 2 méteres hullámot találtam magam előtt, hát mondanom sem kell, hogy belecsapott a kishalak közé:D
Aztán bemenni nagyon könnyű volt a vízbe, de a kimenetel, húú nagyon nehéz volt, mert a nagy hullámok először kidobtak, aztán mielőtt feltápászkodtam volna, vissza is húztak. :D
A 8 napon hatalmasabb hullámok voltak, fel borította a kis csónakot, sőt egyik ismerősöm beljebb volt, és ült egy fotel szerű úszógumin, őt is felborította. Bemenni és kijönni is kihívás volt, mert lecsaptak a hullámok.
Az utolsó nap, be sem tudtuk menni. Nővéremmel áltunk a parton, hogy érje a lábunkat, és olyan erős volt, hogy leszedte a lábáról a papucsot. Rohantunk utána, de hiába... Egyre beljebb mentünk, és veszélyes lett volna utána menni, mert tán mise tudtunk volna kijönni egykönnyen :D
Bocsi ha hosszú lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!