Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mekkora hullámok vannak az...

Mekkora hullámok vannak az Adriai-tengeren?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek az Adriára, és szeretném tudni, hogy milyenek a hullámok, mert esetleg viszek szörföt, de csak ha érdemes!
2010. jún. 18. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Csendesebb napokon szinte semmi... ha kicsit szelesebb az időjárás, akkor sem vészes, én még nem találkoztam igazán nagy hullámokkal, csak viharos időjáráskor, de akkor nem igazán kéne fürödni!
2010. jún. 18. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát viharban nem is fogok, csak tudni szerettem volna, hogy lehet-e szörfözni, de ezek szerint nem nagyon!

Köszi a választ!:)

2010. jún. 18. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
egyszer voltam ott olyan időben amikor tényleg hatalmas hullámok voltak :D és nem volt vihar, hanem egyszerűen csak fújt a szél :) és akkor több helyi is szörfözött. de amúgy tényleg csak nagyon halvány esélyed van, hogy kifogsz egy ilyet.
2010. jún. 19. 15:17
 4/5 timido válasza:

én voltam már, és fúú 10 napra mentünk ki.

első 5 nap, semmi. csak ilyen kisebb hullámok. a 6. napon kezdődtek már az egyre nagyobb hullámok.

7. napon emlékszem, hogy kint voltam a parton, de úgy hogy a seggem benne volt a vízbe, és nézegettem ott a kishalakat, viziszemüveggel, és amikor felnéztem, egy kb 2 méteres hullámot találtam magam előtt, hát mondanom sem kell, hogy belecsapott a kishalak közé:D

Aztán bemenni nagyon könnyű volt a vízbe, de a kimenetel, húú nagyon nehéz volt, mert a nagy hullámok először kidobtak, aztán mielőtt feltápászkodtam volna, vissza is húztak. :D

A 8 napon hatalmasabb hullámok voltak, fel borította a kis csónakot, sőt egyik ismerősöm beljebb volt, és ült egy fotel szerű úszógumin, őt is felborította. Bemenni és kijönni is kihívás volt, mert lecsaptak a hullámok.

Az utolsó nap, be sem tudtuk menni. Nővéremmel áltunk a parton, hogy érje a lábunkat, és olyan erős volt, hogy leszedte a lábáról a papucsot. Rohantunk utána, de hiába... Egyre beljebb mentünk, és veszélyes lett volna utána menni, mert tán mise tudtunk volna kijönni egykönnyen :D

Bocsi ha hosszú lett :D

2010. jún. 19. 21:19
 5/5 timido válasza:
* egyre beljebb ment ( mármint a papucs:D )
2010. jún. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!