Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mire számitsak Horvátországban?

Cicus3456 kérdése:

Mire számitsak Horvátországban?

Figyelt kérdés

Még sosem voltunk tengerparton nyaralni és érdekelne esetleg pl. hogy mennyi kunát biztositsunk be, vagy hallottam már hogy kenyelmes szandalt vegyek pedig tervezek vinni sima tornacipot ez hulyeség lenne? vagy hogy ott milyen a tengerpart koves vagy homokos mi van a kozelbe amit megnézhetnénk mármint a tengeren kivul, es szallasra mennyi kaját vigyunk ( egy sima házban leszunk elszállásolva ugy irták hogy a konyha jol felszerelt) ebbe most benne lenne a mososzer is a szivacs vagy esetleg ilyen alap papirtorlo is? 6-an megyunk felnottek 18 tól 26 évesek. (egyikunk se járt még tengerparton)

18 L

2018. júl. 13. 12:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Ja igen, egy tipp. Nyaralás előtt megtudod nézni a horvát boltok akciós újságait, at tudod váltani az árakat, tudsz mivel számolni. Például írd be Google-ba hogy lidl.hr vagy kaufland.hr
2018. júl. 16. 09:59
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

Elárulnátok mi a nulla százalék abban, hogy a neten megehet nézni az aktuális horvát Lidl akciós újságot????

Nyilvan ti itthon sem figyeltek az akciókat, agyhalottak!

2018. júl. 17. 11:46
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

"Agyhalottak" azok, akik úgy akarnak spórolni, hogy -mint írtad- még a vizet is hazulról cipelitek Horvátországba!!

Csak jelzem, hogy másfél literes ásványvíz már 2,5 Kunáért is kapható!

Gondolom, hogy a májkrémet is itthonról viszitek, az már 0,95 Kunáért kapható.

(A legalsó polcon keresd majd.)

2018. júl. 18. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

Képzeld el, vizet itthon is csak egy faját iszunk, azért mert azt szeretjük. Kint ezt a márkát nem fogjuk megkapni.

Mellesleg ige, vannak még ételek amit hasonló okokból itthonról viszünk. Például nem szeretjük a sajtokat, viszont egy termelői sajtot itthon kilószámra tudnánk enni. Azt is viszünk! Fáj ez neked? Mert szerintem az az igazi agyhalott, aki a másik ember véleményét és cselekvéseit nem tudja elfogadni, csak azért mert nem egyezik az ő nézeteivel!

Engedd már meg hogy a nyaralásomon azt egyek amit én akarok, legyen már neked mindegy, elvégre nem te fizeted.

Köszi!

2018. júl. 18. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Az egyik válaszolónak, nem vagyok spórolós, nem is igen főzök az apartmanban, inkább éttermezünk, de én csak a cserpes joghurot eszem meg, na azt pl viszem magammal :D Biztos nagyon csóró vagyok :D
2018. júl. 20. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

46%-os nem tudom hogy jösz te ahhoz hogy bárki édesanyját/édesapját nyomorultnak nevezd. Te vagy a nyomorult te utolsó civilizálatlan útszéli paraszt aki még kulturáltan válaszolni sem tud. 46%-odból pont látszik is miért jársz az oldalra te meg a többi kis barátod. Kötekedni meg játszani az agyad. Kár hogy tőled csak ennyi telik :)

Azért mennyire kell már lelkinyomoéknak lenni ahhoz hogy abba kössünk bele ki mit csomagol egy nyaralásra, vagy visz magával? Nektek nincs saját életetek hogy itt élitek ki magatokat? :) Gyökerek.

2018. júl. 21. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Belém törölte a lábát ez a tapló itt fölöttem, ezért úgy érzem, érdemes picit helyre tenni a dolgokat.

1. A kis hölgynek teljesen pozitív, normális dolgokat írtam. Semmi olyan nem volt benne, ami miatt elrettenhetne a további világlátástól, sőt. Ha megfogadja a tancsáaimat, rengeteg helyre fog eljutni a jövőben.

2. Valóban érzek jó sok surmóságot a magyar paraszt iránt, aki éévente egyszer eljut külföldre, akkir is a csomagtartójában viszi a háztartását. És ezt nem anyagi okból teszem kedves, hanem mert megvetem a butaságot. Azt a fajta ostobaságot, amiről tehetsz. Amivel elk..rod ezt az országot, és még büszke is vagy rá. Azt a fajta sxggfejséget, amikor büszkén pakolod tele a csomagtartót, amikor mész a nyáj után, és amikor eljutsz egy másik világba, és nem tudsz, vagy nem akarsz szétnézni.

Aztán hazajössz, és épp akkora tapló maradsz, mint előtte voltál. Vagy mint apád, anyád volt.

2018. júl. 21. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
48%

Ezzel a stílussal amit lenyomsz te vagy az egyetlen tapló vedd már észre magad te szerencsétlen. Te is egy magyar paraszt vagy a legparasztabbak legparasztabbja ráadásul. Te égeted csak a magyarokat ezzel a stílussal, mikor nyomod a szokásos magyar magyart utál mocskol hülyeséget. Hogy nem tudsz rendesen válaszolni. Nem tudom kulturáltan elmondadni a véleményed. Na ez a ciki tudod? Nem az hogy ő telepakolja e a kocsit vagy nem. Annyira bírom hogy itt a sok "nagyokos világjáró" azt hiszi azért mert eljutott már pár helyre az országon kívül akkor ő aztán de tudja mi a ciki meg mi nem. Vegyél már vissza az arcodból!!!

És nem én vagyok az akinek az 1. oldalon beszóltál, nem én viszek nyaralásra ilyeneket csak szimplán cseszi a csőrömet hogy egy TIPIKUS MAGYAR TIRPÁK (igen te!!!!) már megint különbnek hiszi magát a többitől.

2018. júl. 21. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

"Azt a fajta ostobaságot, amiről tehetsz. Amivel elk..rod ezt az országot, és még büszke is vagy rá. Azt a fajta sxggfejséget, amikor büszkén pakolod tele a csomagtartót, amikor mész a nyáj után, és amikor eljutsz egy másik világba, és nem tudsz, vagy nem akarsz szétnézni"

Ennek meg mi értelme van te agyoniskolázott? :DDDD attól hogy magával visz dolgokat még ugyanúgy "szétnézhet" te szerencsétlen.

Ezzel miért krja el az országot??? Ebben mi a s..gfejség? :DD Te vagy a s..ggfej csak ismételni tudom. A magadfajta az aki ha még ki el költözik ebből az országból a terrosrita gyanus Abdulkával előbb haveerkodnak mint vele, mert egy tipikus kulturálatlan magyar paraszt. Az aki azt hiszi mert neki pénze van, több meg jobb mint a többi. Hát nem, nem vagy az. Jó modort sajna nem tudsz venni a fene sok pénzedből ami mögül leszólod az aki "csak" évente 1X jut el küldföldre....mert ugye ez is erről szól, hogy te nem vagy csóró más meg igen. Jól van, ügyes vagy csak így tovább "magyar se..gfej".

Civilizált ország lennénk nem lenne ez, hoyg magyar magyarnak a farkasa megy az egymás köpködése gyűlölködés, és akár tetszik akár nem ez a fajtádtól ered, aki még arra is képtelen hogy civilizált választ adjon egy kérdésre.

2018. júl. 21. 18:33
 20/20 anonim ***** válasza:
48%

Hát 46%-os én nem reklamálnék a helyedben a "lábtörlésért", azok után, hogy kvázi képtelen vagy leírni egy hozzászólást anélkül, hogy más anyját apját parsztnak, nyomoréknak vagy taplónak ne tituláld.

Ez a fajta vitatkozás a proliság legalja a szememben.

De hát mindig annak van a legnagyobb arca, akinek nincs mire.

2018. júl. 21. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!