Kezdőoldal » Utazás » Európa » Athénba szeretnénk utazni....

Athénba szeretnénk utazni. Meddig jó az ido? Osszel is lehet még menni? Mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Mit lenne erdmes mindenkepp megtekinteni Athenban es esetleg a varostol nem messze. 1.5 eves babaval mennenk.
2018. júl. 11. 13:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve mennyire draga az etel? Varosnezo buszok, stb?
2018. júl. 11. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Nehéz dolgod lesz, ha még az időjárási adatokat sem tudtad önállóan megkeresni: [link]

ha nem vagy képes Athén látnivalóit [link] összeszedni. De tényleg nehéz lesz az életed.

2018. júl. 11. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Athén az európai kultúra bölcsője ... Biztos, hogy nem tudod, mit lehet ott megnézni?
2018. júl. 11. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Nyilvan nem a fo latvanyossagokra gondoltam. Sokszor erdekes dologkat hagynak ki az emberek, csak mert annyira nem ismertek, es esetleg utikonyvekbol is hianyzik, helyi lakosok, panziosok emlitik csak.

1,5 eves babaval nincs idom a netet bogaraszni, gondoltam itt gyorsabb osszeszedni.

Aki nem akar segiteni, ne valaszoljon.

Eljen a rosszindulat.

2018. júl. 11. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

"1,5 eves babaval nincs idom a netet bogaraszni"

Hiszen csupán kb. napi 12 órán át alszik a baba...

2018. júl. 12. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

Ha adhatok életviteli tanácsokat, pici gyerekkel teljesen fölösleges Athénbe mennetek. Elmentek egy hazai 3 csillagos hotelbe ahol van homokozó és wellnesz, és valószínűleg mindennyian jól érzitek magatokat.

De okés, nektek Athén kell. Ha megnézted volna a linket amit küldtem, abban még az is benne van nyolcszázvalahanyadik. athéni látnivalóként, hogy péntekenként csőrös korsóban kínálják a sört Agiosz Antonioszban, ami valami miatt érdekes embereknek.

Te jöttél ide nagy arccal, nulla guglizással, nulla olvasási hajlandósággal. Épp úgy viselkedsz, mint a csecsemő, aki ordítással hívja fel a figyelmet arra, szaros a pelenkája. Megkapod a segítséget, nem tudsz mit kezdeni vele. Mert a baj nem a válaszban van, hanem abban ahogyan kezeled. Leszokhatnál már a pelenkázásról.

2018. júl. 12. 10:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Hol olvastad, hogy napi 12 orat alszik egy baba? Nagyon erdekelne, hogy elmondjam az enyemnek, hogy igen is, itt le van irva, hogy 12 orat kell aludnod... hajra!!! :-)

2018. júl. 13. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem a labam akarom logatni a tengerparton egesz nap, meg is bolondulnek. Kell a varosnezes, muzeumok. Wellness szallodat se birnek...

Athenban van sok latnivalo azert gondultunk ra, gyonyoru es tengerpart is van egy kis pihenesre.

Ki mondta, hogy nem olvastam el, amit kuldtel? Csak megindokoltam, hogy miert nem hasznaltam a Google-t.

Gondoltam akad par segitokesz ember, aki mar jart arra, van nehany otlete, tanacsa igy megsporolok magamnak nehany oranyi keresgelest.

Nem vagyok idiota, eddig mindig lefoglaltam a szallasokat, jegyeket, keresgettem az ajanlatokat, lativalokat, nyomtattam terkepeket, altalaban 90%-ban meg volt, melyik nap merre megyunk, mit nezunk,olvasgattam velemenyeket, tancsokat stb. Teljesen felkeszulten mentunk.

De most egyszeruen nincs ra idom.

2018. júl. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!