Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgária, Napospart. Merre...

Bulgária, Napospart. Merre lehet menni kirándulni?

Figyelt kérdés
Olyan helyet szeretnék, ami viszonylag közel van, de érdekes, látványos. Neszebárt, Várnát é s Burgaszt tudom. :) De pl. a rilai kolostor mennyire van messze?
2018. júl. 2. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Térképen meg tudod nézni, hogy mennyire van messze, nem értem a kérdést, hogy miért kérdés.
2018. júl. 3. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Tapasztalatokra lennék kiváncsi, a google elképzelésével ritkán stimmel a gyakorlati megvalósulás. Mennyire könnyű autóval megközelíteni, van-e olyan szakasz, ahol gyalogolni kell stb.

Meg úgy alapból az volt a fő kérdés, hogy mit érdemes megnézni. Amíg nincs konkrét vélom, hiába nézegetem Bulgária térképét.

De akkor olyan válaszoljon, aki érti a kérdést.

2018. júl. 3. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Naposparton, meg általában a tengerparton nincs nagyon látnivaló. Max Neszebár, Szozopol, azonkívül meg döglesz a tengerparton.

Ha látványos hely kell, akkor a következőket ajánlom:

- Melnik, melniki piramisokon keresztül turistaút a kolostorba (Rozen vagy mi a neve, már nem tudom)

- Shipka szoros

- Ivanovo sziklakolostorok

- Velko Trnovo

2018. júl. 8. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Olyan válaszoljon, aki érti a kérdést?

Kérdező, neked komoly problémáid vannak fejben. A kérdésre adtam releváns választ, erre neked az nem tetszett, és gyaloglásról kérdezgettél meg másról.

Értem én, hogy elég baj, hogy oda kényszerülsz "nyaralni", de az nem az én hibám.

2018. júl. 9. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!